Tekniker Jaguar Land Rover

Tekniker Jaguar Land Rover

Vi söker flera tekniker till våra Jaguar och Land Rover verkstäder i Stockholm

Hos British MotorGroup Stockholm är efterfrågan på våra tjänster stor och inför öppningen av vår nya anläggning i Smista 2019, vill vi öka vår kapacitet i verkstaden ytterligare. Vi söker därför flera tekniker till våra anläggningar i Danderyd och Årsta.

Som tekniker hos oss kommer du primärt att få ansvar för att hantera och utföra mekanisk reparation, felsökning, servicearbete, oljeskifte, bromsskifte, däckskifte m.m.

Du får ett arbete där:
  • Du arbetar självständigt och refererar till verkstadsansvarig.
  • Du har fokus på hög kvalitet och gott samarbete.
  • Du kommer att arbeta med några av branschens finaste märken, Jaguar och Land Rover.
  • Du får möjlighet till personlig utveckling där JLR-training program är en av hörnstenarna i utvecklingen av vår personal.
Som tekniker är det viktigt att du:
  • Strävar efter att utföra arbetet korrekt redan från start.
  • Har ett strukturerat arbetssätt och arbetar systematiskt med felsökning.
  • Är duktig på att använda diagnostester.
  • Är van vid att arbeta med förekommande rapport- och IT-system på verkstaden.
  • Har B-körkort.
Vi har utrymme för såväl dig som är i starten av din karriär som dig som är en mycket erfaren tekniker. Vårt krav är att du är utbildad fordonstekniker och har goda kunskaper i det engelska språket. Grundläggande kunskaper i svenska är en fördel.

Intresserad?
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten i Danderyd, vänligen kontakta Servicechef Alexander Paeglis på 08-409 093 29.För frågor gällande tjänsten i Årsta, vänligen kontakta Servicechef Jonathan Schüler på 08-409 093 89.

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Årsta, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover med siktet inställt på topp 20 i Europa 2020. I dagsläget levererar vi runt 600 nya och 400 begagnade Jaguar- och Land Rover-bilar om året. Bolaget har ca 45 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 730 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 6,4 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.