Konsultchef Payroll

Konsultchef Payroll

Brinner du för ett nära ledarskap och drivs av att nå bra resultat? Vi söker vår nästa konsultchef inom affärsområdet Payroll.

Som konsultchef hos oss har du en nyckelroll i vårt arbete att utveckla våra kunder och våra medarbetare.

I din roll ingår att leda, utmana, coacha medarbetare i lönearbetet, kunddialogen och förbättringsarbete samt säkerställa en lönsam kundleverans med hög kvalitet.

Gruppen sitter på vårt nya fräscha huvudkontor i Solna Business Park och består av 15 lönekonsulter uppdelat på tre team. Vi använder oss av lönesystemet Agda.

Dina ansvarsområden:
  • Personalansvar - lönsamhet, engagemang, utveckling och resursplanering
  • Motivera, coacha och styra gruppen med lönekonsulter
  • Kundansvar - direkt ansvar för gruppens service excellence, lönsamhet, leverans och relation (säkerställa leverans enligt kundavtal och interna förväntningar)
  • Kund- och medarbetarlönsamhet
  • Vara ambassadör/möjliggörare för företagets strategi
  • Förankra och implementera företagets strategier
  • Huvudfokus är den egna gruppen men även att se till helheten och verka för hela företagets framgång.
Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och grundläggande kunskaper inom löneområdet. Även en god förståelse för vad som driver kund- och medarbetarlönsamhet.

Har du dessutom vana att jobba inom service eller försäljning, har god systemvana/systemförståelse ser vi det som meriterande.

Låter det intressant?
Ansök genom att skicka in ditt CV till oss. Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Emelie Björnefur på emelie.bjornefur@azets.com. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-10
Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 5 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.