Testingenjör - Audio

Testingenjör - Audio

Älskar du teknik, innovation och kvalitet? Tänker du alltid stort och öppet, samt ser att framgång nås tillsammans? Axis är ett världsledande företag inom nätverkskameror och övervakningssystem som befinner sig i en starkt expansiv fas - vilket ger dig stora möjligheter till utmaningar och utveckling! För omgående behov inom Testavdelningen söker vi nu profiler som brinner för testning, applikationer och teknik! Det kommer till en början vara ett konsultuppdrag på Poolia, med stora möjligheter för att sedan bli en anställning direkt på Axis Communications. Sök idag, vi arbetar med ett löpande urval.

Om tjänsten

Som junior testingenjör kommer du främst arbeta med testning av olika webapplikationer till produkter inom Audio och Access Control. Du kommer att arbeta team bestående av flera olika kompetenser, vilket gör att samarbete och kommunikationsförmåga är av högsta vikt. Förståelse och erfarenhet av Scrum är också meriterande.

För att trivas i rollen krävs att du tycker om att arbeta i grupp. Vidare krävs god samarbetsförmåga. Du ska gilla att arbeta i ett ungt team i en öppen och dynamisk miljö, i en roll med goda framtidsutsikter.

Vem är du?

Vi söker dig som har god kunskap inom mjukvarutestning och applikationslagret. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande.
Som person är du kreativ, detaljorienterad, ansvarstagande och prestigelös med god social förmåga. Arbetet som testingenjör innebär mycket frihet och självständighet, vilket förutsätter att du är drivande och tar egna initiativ.

Det är meriterande om du har kunskap inom några av följande områden:
  • JavaScript
  • Node.js
  • React/Redux
  • Python
  • Linux
  • GIT eller liknande versionshanteringssystem
Det är avgörande att du har djup kunskap inom Windows, samt att du har tidigare erfarenhet av mobila applikationer. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av programmering och därför har en förståelse för kod. Du har erfarenhet av Linux, vilket inte behöver vara genom utbildning eller i arbete, men ser gärna att du laddat ner det på din dator hemma och har ett stort intresse av att lära dig mer om det. Det är starkt meriterande om du har mer erfarenheter av Linux.

Som person är du social, driven och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet liksom att du har ett starkt intresse för problemlösning. Arbete i grupp är en naturlig del av vardagen hos Axis, och därför läggs stor vikt vid samarbets- och kommunikationsförmåga. Ett öppet sinnesätt är avgörande för rollen.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska.

Om verksamheten

Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network. Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets. Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners. For more information about Axis, please visit our website www.axis.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 4 apr (10 dagar kvar)