Nätverkstekniker till Axians!

Nätverkstekniker till Axians!

Målet på Axians är att leverera Top of the line network till deras sourcingkunder. I de här rollen får du möjlighet att jobba nära både tekniken och kunden och vi söker nu en erfaren Nätverstekniker som vill fortsätta utvecklas tillsammans med Axians!


Information om Axians


Axians är ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden som står tryggt oavsett läget på marknaden. Du kommer få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och vilken nytta den gör för deras kunder. Sedan starten har de utmanat det befintliga och har byggt deras verksamhet på att försöka vara närmare, snabbare och mer flexibla än de största IT-leverantörerna. Med personligt engagemang ansvarar de för innovativa lösningar som gör IT enklare för kunderna. Axians vänder sig till företag, organisationer, operatörer och systemleverantörer som ställer högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, tillgänglighet och ICT-system som fungerar dygnet runt, 365 dagar om året.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Axians.

Arbetsuppgifter

Du ingår i Nätverksteamet och arbetar med 6 seniora kollegor där en naturlig del av din vardag är tekniska utmaningar och spännande projekt. Hos Axians får du möjlighet att arbeta brett, du får arbeta med den senaste nätverkstekniken där effektivisering och automation är ett stort fokus.

Du kommer, tillsammans med teamet, jobba som nätverkstekniker/specialist där ditt fokus ligger vid drift, förvaltning och utveckling i en eller flera av våra plattformar. Säkerhet är alltid en del i vardagen och du kommer bland annat att:
 • Jobba med IT-säkerhet
 • kundkontakt och kundbeställningar
 • Små och stora projekt
 • på sikt ta större ansvar kring förvaltning av plattformar
Du erbjuds
 • En hybrid roll där du får arbeta remote eller på plats
 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget uppmuntrar utveckling internt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer som har väldigt roligt ihop
 • Fräscha lokaler i Haga Norra i Solna

Vi söker dig som


Har erfarenhet av Linux-baserade plattformar samt drift av nätverk, dessutom har du god teoretisk kunskap inom:
 • TCP/IP och nätverksdesign samt olika typer av nätverksenheter: brandväggar, switchar, routrar, lastbalanserare, access-punkter, VPN-koncentratorer.
 • routing-protokoll (primärt BGP, OSPF)
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet av design, installation och drift av nätverksmiljöer med fokus på någon av följande tillverkare: Cisco, Fortinet, F5, Meriaki
 • Specialistkompetens inom Fortigate brandväggar och Cisco ACI
 • Specialistkompetens inom F5 BigIP
 • Python-programmering
Aktiv Cisco CCNP eller Fortinet NSE4 certifiering

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Solna/remote
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.axians.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.