Junior Nätverkstekniker till Axians!

Junior Nätverkstekniker till Axians!

Drivs du av att få vara del i ett team och jobba proaktivt inom både drift och säkerhet med olika nätverksplattformar? Samtidigt få möjlighet att utvecklas inom området av riktigt kompetenta kollegor? Då är rollen som nätverkstekniker hos Axians perfekt för dig!


Information om kundföretaget


Axians är ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och vilken nytta den gör för våra kunder. Du får även ta del utav en organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.
Arbetsuppgifter

Du ingår i deras Nätverksteam och en naturlig del av din vardag kommer vara kontinuerlig dialog med deras kunder. Hos Axians får du möjlighet att arbeta brett, du får arbeta med den senaste nätverkstekniken där effektivisering och automation är en stor del av vardagen. Arbetsuppgifterna är varierade och gruppen ansvarar för hela leveransen, du kommer exempelvis att:
 • Delvis att få jobba med kundbeställningar för deras sourcingkunder
 • Jobba med incidenthantering och vara med och bidra till deras nollvision för det
 • Ha kontinuerlig dialog med deras kunder
Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget uppmuntrar utveckling internt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer som har väldigt roligt ihop
 • Möjlighet att arbeta i en global organisation

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad med ett brinnande intresse för datakommunikation, du har exempelvis läst YH-utbildning eller har någon högskoleexamen inom nätverkskommunikation.
 • Alternativt ha arbetslivserfarenhet som exempelvis junior tekniker eller servicetekniker och vill ta nästa kliv i din karriär.
 • Har grundläggande kunskap inom ett eller flera områden: nätverksutrustning (switchar, routrar och access-punkter), brandväggsutrustning, lastbalansering, routing-protokoll och VPN-tekniker
 • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet med design, installation eller drift av nätverksanslutning med fokus på Cisco eller Merak. För att lyckas i rollen är du strukturerad, social och har en vilja att utvecklas och lära dig allt om datakommunikation i en snabb takt.


Information om tjänsten


Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Nätverkstekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Solna
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Frida Wahlberg
Telefon 0709-74 23 50
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!