HR-Specialist till Axfood

HR-Specialist till Axfood

Om Axfood
Som en av dagligvaruhandelns största aktörer gör Axfood skillnad i miljontals människors liv - varje dag. Målsättningen är att tillsammans skapa med livskvalitet för alla Axfood berör genom deras olika koncept, verksamheter och varumärken. Axfood tror på ständig förbättring, förändring och utveckling samtidigt som att visa omtanke till omvärlden.

Nu söker Axfood dig som vill vara med och utveckla användarupplevelsen hos deras ledare och medarbetare, där du i rollen som HR-Specialist ingår i Axfoods centrala HR-avdelning i Stockholm, vilka driver utvecklings- och förändringsprojekt för effektivisering av HR-arbetet i hela organisationen.

Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen!

Din roll som HR-Specialist
I rollen som HR-Specialist arbetar du med hela medarbetarupplevelsen. Arbetet innebär ett helhetsgrepp över hur Axfood attraherar, rekryterar, introducerar och motiverar ledare och medarbetare. Du arbetar utefter den målsättning som finns inom Axfood, att erbjuda en medarbetarupplevelse i världsklass för att skapa ett högt engagemang, ökad prestation och arbetsglädje hos alla i koncernen. I rollen är du inblandad i flera olika varierande projekt som rör hela medarbetarresan i koncernen. Rollen innebär:
  • Ett helhetsgrepp över medarbetarupplevelsen
  • Sätta strategier och tydliga mål
  • Fastställa behov, strategier och åtgärder för att utveckla rekrytering
  • Planera och implementera Employer Branding-strategier
Dina kvalifikationer
  • Akademisk utbildning inom HR eller liknande
  • Flerårig arbetslivserfarenhet av Strategisk Rekrytering, Employer Branding samt hela eller delar av medarbetarupplevelsen
  • Erfarenhet av Success Factors är meriterande
  • Erfarenhet av arbete i central HR-funktion på större bolag är meriterande
För att lyckas i rollen är du en prestigelös lagspelare i grunden, där du på ett öppet och ödmjukt sätt arbetar i olika gruppkonstellationer. I relation till detta är du lyhörd, där du har förmågan att sätta dig in i vilka initiativ och beslut som organisationen och verksamheten behöver. Du arbetar självständigt, engagerat och tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och utför dessa på ett ansvarsfullt sätt. Slutligen är du en person som är naturligt kommunikativ, är förtroendeingivande samt vågar vara en kravställare och beslutsfattare.

Vad Axfood erbjuder dig
PÅ Axfood finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Medarbetarnas olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Axfood uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla deras tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill Axfood skapa ett öppet klimat där alla medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att växa och utvecklas tillsammans gör att alla på Axfood kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Övrigt
Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som HR-Specialist till Axfood intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (13 dagar kvar)