Administratör till Axfood för långsiktigt uppdrag

Administratör till Axfood för långsiktigt uppdrag

Är du en fena på administration och har tidigare arbetat i butik? Poolia söker en faktura- och avtalsadministratör till Axfood på deltid (60%) med placering i deras trevliga lokaler på Torsplan. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i december och pågår initialt under sex månader men med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som faktura- och avtalsadministratör kommer du ingå i enheten för Affärsutveckling Enheten består av tre avdelningar, Lokaler & Förvärv, Etablering samt Kund & Matkasse. Du kommer att tillhöra avdelningen Lokaler & Förvärv som arbetar med exempelvis hyresförhandlingar, arkitektur, juridik och projekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara fakturahantering och avtalsadministration. Du kommer att hantera stora mängder av fakturor och arbeta mot deadlines. Vidare kommer du att sköta kontakten med butiksägare gällande frågor och felaktigheter kring fakturorna. Avtalsadministrationen kommer att innefatta registrering av avtal i systemet, inskanning av avtal, arkivering av avtal samt hantering av tilläggsavtal. Vidare kommer du sköta utskick av beslutsmaterial och kontakten med Hyresnämnden, exempelvis gällande avtal som ska sägas upp.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och med fördel har administrativ erfarenhet. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning och om du tidigare har arbetat med faktura- och/eller avtalshantering. Du har ett intresse för siffror och har lätt att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och har en god systemvana. Du talar och skriver svenska helt obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter även vid perioder av hög arbetsbelastning. Du trivs i en miljö som ställer krav på din analytiska förmåga och effektivitet. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, relationsbyggande samt servicesinnad.

Om verksamheten

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Teresa Kärrström
Telefon 072-7465109
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)