Assisterande SPA-chef med stort intresse för försäljning och marknadsföring till Axelsons SPA...

Assisterande SPA-chef med stort intresse för försäljning och marknadsföring till Axelsons SPA...

Har du erfarenhet som hudterapeut och arbetat en längre tid på salong eller SPA med arbetsledning i fokus? Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring? Då kan tjänsten som assisterande SPA-chef på Axelsons SPA i Gallerian vara något för dig!

Vi erbjuder

Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasial utbildningsverksamhet inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och som också driver två SPA-anläggningar. På Axelsons SPA samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder.

Om tjänsten

Som assisterande SPA-chef har du ett omväxlande arbete där du assisterar SPA-chefen i dennes dagliga arbetsuppgifter såsom att coacha terapeuter, schemaläggning, bemanning av receptionen, genomföra hudvårdsbehandlingar samt ansvara för delar av försäljning och marknadsföring. Fokus i denna roll kommer vara att agera bollplank till SPA-chefen och fungera som assisterande platschef.

Arbetsuppgifter
  • Kassa, inventering och inköp
  • Reception, boka behandlingar, rådgivning
  • Genomföra hud- och kroppsvårdsbehandlingar
  • Utbilda personal i hudvårdsbehandlingar samt vara delaktig i utveckling av behandlingsmeny
  • Schemaläggning av personal
  • Försäljning
  • Marknadsföring via sociala medier
Om dig

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som assisterande SPA-chef/platschef eller motsvarande, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, förlagd till både vardagar, kvällar och helger. Kollektivavtal finns. Axelsons SPA Gallerian ligger mitt i Stockholm city och är lätt att nå med kommunala färdmedel.

Ansökan och mer information

För frågor kontakta gärna COO Liselott Kågström på liselott@axelsons.se eller 070- 840 06 77. Läs gärna mer på axelsonsspa.se

Sök genom att fylla i ansökningsformuläret och ladda upp ditt CV och personliga brev, senast 30 november. Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)