Office Manager till AltoCumulus AB

Office Manager till AltoCumulus AB

Gazella rekryterar nu en Office Manager till familjeägda AltoCumulus AB, ett bolag i Axel Johnson Gruppen. På AltoCumulus AB ges du möjlighet att vara en del av en välskött och stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och vi söker en framåt, social och självgående person till denna viktiga tjänst med brett ansvar och stor variation. Som Office Manager ansvarar du för att kontoret fungerar väl när man flyttar in i nya lokaler på Kungstensgatan i centrala Stockholm och hanterar egna projekt med många kontaktytor. Din roll är flexibel och består av en kombination av arbetsuppgifter inom administration och kontorsunderhåll, men kan anpassas samt utökas beroende på dina kompetenser och intressen. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Underhålla kontoret och ansvara för allmänna ytor, mötesrum och inredning
  • Vara ansiktet utåt och huvudansvarig för entré och reception
  • Hantera frågor rörande administration och dokumentation
  • Planera, organisera och genomföra event, möten och konferensresor
  • Proaktivt planera och utföra inköp av kontors- och marknadsmaterial
  • Assistera VD med administrativt arbete
  • Enklare ekonomiarbete i form av hantering av utlägg och kortfakturor
  • Sätta upp och föreslå förbättringar av processer och rutiner på företaget
Erfarenhet
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, men tidigare arbete i en serviceorienterad roll är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från att driva ditt arbete självständigt framåt och att du tycker om att hålla många bollar i luften samt proaktivt kan ta egna initiativ. Du behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift samt har erfarenhet av Microsoft Office.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en lösningsorienterad, prestigelös och positiv person som trivs i en bred samt stödjande roll. Du är initiativtagande, flexibel och har förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du självgående, noggrann och trivs med en social och administrativ tjänst. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete med stort ansvar. Vidare är du även kommunikativ och trivs med att ha flertalet kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gazella.se/jobb/177/office-manager-till-alto-cumulus-ab
Sista ansökningsdag 28 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AltoCumulus
AltoCumulus ingår i Axel Johnson Gruppen och arbetar med kapitalförvaltning. De har kontor i centrala Stockholm och Luxemburg.

Axel Johnson Gruppen

I Axel Johnson Gruppen ingår fyra fristående koncerner: handels- och tjänsteföretaget Axel Johnson AB, amerikanska Axel Johnson Inc., svenska fastighetsföretaget AxFast AB och kapitalförvaltningsföretaget AltoCumulus AB. Axel Johnson Gruppen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.