Teknisk säljsupport / Innesäljare, Stockholm

Teknisk säljsupport / Innesäljare, Stockholm

AxFlow söker nu rätt person till en spännande roll som

Teknisk säljsupport / Innesäljare

Det är en kombinerade roll vilket innebär att du dels kommer att vara en viktig resurs i vår kundsupport, samtidigt som du arbetar som innesäljare. Du kommer att arbeta med våra kunder inom industrin. Du har din arbetsplats på vårt trevliga kontor i Årsta.

Arbetsuppgifter som Teknisk säljsupport/Innesäljare
  • Teknisk support/information till våra kunder och kollegor. Få dem att känna sig bekväma med AxFlows produkter och lösningar.
  • Order och offerthantering i affärssystemet.
  • Försäljning, inköp och ordermottagning via telefon och mail.
  • Tillsammans med övriga anställda sträva efter att uppnå och överträffa de överenskomna målen.
  • Kontakt med internationella leverantörer.
  • Vill utvecklas inom företaget.
Din profil

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk industriell försäljning. Troligen är du en gymnasieingenjör med stort tekniskt intresse. Du har en välutvecklad förmåga att samarbeta, arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att ha måga bollar i luften. Du är flexibel och har förmåga att se från kundens perspektiv. Lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

En grundlig introduktion, professionella säljhjälpmedel samt marknadsmässiga villkor. Kontinuerlig produkt- och applikationsutbildning.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen AB i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

Urvalet kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AxFlow
AxFlow är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, pumpsystem och tillbehör AxFlow representerar världsledande tillverkare av industripumpar, något som garanterar hög teknisk standard och produktkvalitet. Genom kunnande och erfarenhet som vi uppnår genom nära samarbete med våra kunder och leverantörer kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system och kringutrustning. Vi strävar efter ett långsiktigt och stabilt samarbete med våra kunder samt hög servicenivå. AxFlow har verksamhet i 20 europeiska länder. För mer information om AxFlow-gruppen, besök www.axflow.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 nov (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!