Försäljningsingenjör till AxFlow AB i Stockholm

Försäljningsingenjör till AxFlow AB i Stockholm


Försäljningsingenjör biomedicin och läkemedel 
Stockholm 

AxFlow AB växer mycket starkt inom marknadssegmentet Biotmedicin / Läkemedel och behöver nu en rejäl resurs som tar detta till nästa nivå. Vi söker dig, som har en passion för tekniskt försäljning och som har erfarenhet från liknande marknad. Vi ser gärna sökanden med utbildning inom kemi- eller maskinteknik men det är inget krav då din personlighet, kunskap och ditt entreprenörskap är det som väger mest.

Känner du dig träffad och är redo att söka nya utmaningar hos ett enormt expansivt företag? Då kanske du är vår nya försäljningsingenjör för marknaden Biomedicin / Läkemedel!

Om tjänsten
I rollen som försäljningsingenjör på biomedicin- och läkemedelsmarknaden har du eget operativt ansvar samt försäljningsansvar med egen budget för marknaden / affärsområdet. Du bearbetar fritt alla slutkunder, anläggningsbyggare, konsulter och andra påverkare i Sverige.

Du kommer att ha marknads-, försäljnings- och resultatansvar för företagets produkter inom affärsområdet. I tjänsten ingår även att vara produktspecialist för befintliga och kommande produkter anpassade för affärsområdet, i dagsläget är det Quattroflow membranpumpar och em-tec flödesmätare. Som produktspecialist ansvarar du för marknadsföring och administration av de aktuella produkterna.

En mycket viktig del i tjänsten som försäljningsingenjör för biomedicin och läkemedel är kunskapen om marknad, applikation och produkt. Det innebär deltagande i möten, utbildningar, seminarier och mässor som intresseorganisationer och leverantörer knutna till marknaden arrangerar. Eventen kan förekomma både i Sverige och utomlands.

Du arbetar förstås inte ensam utan du kommer vara omgiven av kollegor som hjälper till och bidrar med allt från ny kunskap till orderhantering! Tillsammans med försäljningschefen som idag är AxFlows VD, upprättar du strategier, kostnads- och försäljningsbudget för affärsområdet. Kundbearbetning och löpande kundbesök gör du självständigt, men med hjälp av försäljningschef vid behov. Bearbetning utförs via personliga kundbesök ute hos kund, via interaktiva möten, telefon och andra sammankomster. 

Din profil
Med din branschkunskap om Biomedicin / Läkemedelsmarknaden hjälper du till och höjer kunskapen inom affärsområdet genom att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter, så att dina kollegors kunskap inom området växer. 

Vi erbjuder
Arbetsstället är idag vid kontor i Årsta. Annan placering i geografiska området Mälardalen är klart möjlig. Resor till kunder och leverantörer förekommer och sker med tjänstebil, tåg eller flyg beroende på avstånd och tidsåtgång. AxFlow AB är kännetecknat för högt driv, engagemang och kunskap och du kommer att ha 15 stycken härliga positiva kollegor att samarbeta med! 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om AxFlow
AxFlow är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, pumpsystem och tillbehör. AxFlow representerar världsledande tillverkare av industripumpar, något som garanterar hög teknisk standard och produktkvalitet. Genom kunnande och erfarenhet som vi uppnår genom nära samarbete med våra kunder och leverantörer kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system och kringutrustning. Vi strävar efter ett långsiktigt och stabilt samarbete med våra kunder samt hög servicenivå. AxFlow har verksamhet i 32 marknader i Europa, Sydafrika, Nya Zeeland och Australien. AxFlow gruppen omsätter 3,37 miljarder och har 1300 anställda. För mer information om AxFlow-gruppen, besök www.axflow.com

AxFlow är ett av fyra affärsområden inom Axel Johnson International och ägs av Axel Johnson-koncernen. Med detta följer stabilitet och trygghet, men lika viktigt är också att vi delar värderingar och mål med detta femte generationens familjeföretag som genom åren framgångsrikt lyckats utveckla ledande företag. Axel Johnson-koncernen grundades 1873 och som ägs av Antonia Ax:son Johnson och familj. Axel Johnson Gruppen anställer nu över 25 000 anställda och uppnådde en årlig omsättning på cirka 8,7 miljarder euro (2020). För mer information om Axel Johnson International, besök www.axinter.com.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!