Paralegals/juristassistenter med stort intresse för kundrelationer

Paralegals/juristassistenter med stort intresse för kundrelationer

Rollbeskrivning

I rollen som paralegal på avtal24 är du vårt ansikte utåt. Ditt uppdrag är att ta ansvar för kundernas första kontakt med oss. Du kommer ansvara för att ta emot inkommande samtal, besvara övergripande juridiska frågeställningar, guida kunder rätt i våra digitala avtalsflöden och i övrigt ge kunder den service som behövs - allt med ett kundbemötande i världsklass! Du kommer utifrån verksamhetens behov stötta våra jurister med rättsutredningar, granskning av avtal och andra administrativa uppgifter så som till exempel göra presentationer till kundbesök etc. Du handleder och hjälper nya medarbetare samt tar ett stort ansvar för inkommande samtal och kontakter. Du är en i gänget och hanterar stora som små frågor.

För att lyckas hos oss behöver du ha
  • hög social kompetens
  • god förmåga att arbeta självständigt och ha en god prioriteringsförmåga
  • Vara ansvarsfull, noggrann och ha god servicekänsla
  • stort intresse av kundrelationer och service
  • hög arbetskapacitet och ett stort ansvarstagande, trivas med att arbeta i högt tempo och snabbt skifta fokus
  • Vara en lagspelare som har lätt för att skapa och bibehålla relationer
Kvalifikationer
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Svensk paralegalutbildning/diplom/examen
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad kan avtal24 erbjuda dig?

Avtal24 är ett värderingsstyrt företag där Bättre, Nytänkande och Passionerad är viktiga ledord. Hos oss får du ta ett stort ansvar i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar och fokus på kundbemötande i världsklass, en arbetsmiljö i världsklass, professionalitet och försäljning. Du får möjlighet att växa och utvecklas med företaget. Hos oss arbetar du i en framtidssäkrad miljö med digitala verktyg som en del av din vardag. Söker du en dynamisk miljö präglad av service, glädje, de senaste digitala verktygen och tillväxt är avtal24 rätt för dig!

Intresserad?
Sista ansökningsdag är 2018-11-28, men intervjuer sker löpande.

Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta, Annelie Rivera Larsson, 076-002 42 07, annelie.rivera.larsson@avtal24.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Annelie Rivera Larsson
Email Mejla Annelie Rivera Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://avtal24.se/start
Sista ansökningsdag 28 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Vår filosofi är enkel, vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Hos oss jobbar kunniga, drivna och engagerade medarbetare – tillsammans har vi skapat en plattform för digital juridik. Vi erbjuder skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till privatpersoner och företagare online och via digitala kundmöten.

Vår vision är att skapa ett bättre samhälle med färre konflikter, större trygghet och förutsägbarhet genom att göra juridiken tillgänglig, begriplig och överkomlig för alla. Över 150 000 kunder har använt sig av avtal24s tjänster de senaste åren. Förutom att erbjuda hjälp med juridiska avtal till allmänheten direkt via avtal24.se eller via våra jurister erbjuds tjänsten även via partners, vi samarbetar med många av Sveriges största bolag inom bank och försäkring samt fackförbund.