Finance assistant

Finance assistant

Vi söker en noggrann och strukturerad ekonomiassistent.


OM TJÄNSTEN

Avisera är en säljdriven och kreativ arbetsplats som aldrig står stilla. Vi söker nu en driven Finance assistant i syfte att förstärka ekonomiavdelningen på Avisera. Vi söker dig som är noggrann, utåtriktad och driven och som på ett strukturerat sätt ansvarar över dina arbetsuppgifter. Som Finance assistant kommer du att ha en viktig roll inom företaget, där du ansvarar för företagets löpande ekonomisysslor. Vi söker dig som kanske är nyexaminerad från gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdigt, som vill börja din karriär inom ekonomi.

Du uttrycker dig affärsmässigt både muntligt och skriftligt på svenska och engelska då det i dina arbetsuppgifter ingår att ha kontakt med kunder och leverantörer såväl inom som utanför Sverige. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Om avdelningen

Ekonomiavdelningen ansvarar för Aviseras finansiella siffror, dagligt ekonomiskt arbete samt löpande rapporteringar och sammanställningar. På ekonomiavdelningen tillhör även orderbevakning av pågående produktioner hos våra leverantörer för att säkerställa att våra kunder får leverans i tid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Leverantörsreskontra
 • Kundreskontra
 • Avstämningar
 • Kreditbevakning
 • Krav och inkassohantering
 • Kundsupport
 • Orderbevakning
 • Fraktberäkningar
Dina kvalifikationer:
 • Gymnasial ekonomisk utbildning
 • Goda kunskaper i Microsoft Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
Vi söker en person som är positiv, självständig och detaljorienterad. Du är van vid ett högt tempo, arbetar självgående och tycker om att ta ansvar.

Då noggrannhet är av allra största vikt inom denna tjänst har du en mycket god organisationsförmåga och sinne för struktur.

Du har initiativförmåga, god lagkänsla och tvekar inte inför att hoppa in och stötta dina kollegor som backup i deras uppgifter.

Om rekryteringsprocessen

Rekrytering och intervjuer kommer att ske löpande.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Arbetstider: Måndag-fredag 08.00-17.00, med möjlighet till flex

Placeringsort: Stockholm - Kungsholmen

Anställningsform: Heltid. Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Snarast

Om oss
Avisera är ett svenskt förpackningsföretag som sedan 1992 levererat påsar, förpackningar och butiksemballage av hög kvalitet och med minsta möjliga påverkan på miljön till många av Sveriges mest välkända företag inom butik, e-handel, skönhet, dagligvaruhandel och byråer.

Avisera är en rolig och energirik arbetsplats med bra sammanhållning och roliga kollegor. Välkommen att bli en del av vårt team. Ansök idag!
Mer info
Kontaktperson Rosanna
Telefon 0702325090
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Vi är ett svenskt förpackningsföretag som funnits på den nordiska marknaden sedan 1992, med visionen att vara branschens mest innovativa och kreativa förpackningsexpert med maximal hållbarhet i fokus.

Vårt kontor med tre showroom och en materialstudio ligger centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm, där vårt team av tjugofem medarbetare sitter.

Vi är stolta över att J.Lindeberg, Lyko, Toteme, Hööks, Chimi Eyewear, Vagabond och Röhnisch Sportswear är några av de kunder som har valt att ge oss förtroendet att utveckla, förvalta och effektivisera deras inköp av förpackningslösningar.