Student / Pre collection sökes til Avida Finans!

Student / Pre collection sökes til Avida Finans!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som pre collection på Avida får du möjligheten att skapa dig bra erfarenhet av service och samtidigt få in en fot i finansbranschen. Som pre collection kommer du arbeta med telefon och mail som främsta verktyg och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kontakta och påminna kunder om deras fakturor
  • Gemensamt med kunderna komma överens om en betalplan som fungerar för alla parter
  • Svara och hantera inkommande mail
  • Stötta kundtjänsten under sommaren och ledigheter
Din profil

Vi söker dig som är student och har ett par år kvar på utbildningen. Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete och vill arbeta i en serviceinriktad roll. Vidare söker vi en kommunikativ person som gillar att ha kontakt med kunder och utveckla förhållandet därimellan. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med telefon som främsta verktyg ser vi det som väldigt meriterande.

Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 100 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors.