Ekonomiassistent sökes till ATS-Orwak

Ekonomiassistent sökes till ATS-Orwak

Gillar du att arbeta i en bred roll, på ett mindre bolag där du får ta mycket ansvar? Värdesätter du härlig stämning och bra gemenskap på jobbet? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent till ATS-Orwak i Bromma!

Som person är du ansvarstagande, prestigelös och flexibel. Du är noggrann och tar dina arbetsuppgifter på allvar och gillar att lösa de problem som uppstår. För att passa in hos ATS-Orwak så får du gärna vara glad och utåtriktad person som gillar att ha kul på jobbet.

Som ekonomiassistent hos ATS-Orwak kommer du ansvara för ekonomin i dotterbolag Servicelink Skandinavien AB

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Leverantörreskontra
 • Utbetalningar
 • Avstämningar av balanskonton
 • Löpande bokföring
 • Moms avstämning och deklarationer
 • Utläggsredovisning
 • Inventarier/avskrivningar

Du kommer att ingå i ett team om 4 personer som tillsammans utgör ekonomiavdelningen för både ATS-Orwak och Servicelink.
Eftersom det är ett mindre bolag så kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och du behöver vara flexibel och kunna ta extra ansvar även för uppgifter som kan ligga utanför ditt ansvarsområde.

Vi söker dig som

 • Har minst en gymnasieexamen med inriktning mot ekonomi
 • Har minst ett års erfarenhet av liknande arbete
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket


  ATS-Orwak värnar om sin personal och åker bland annat varje år på en gemensam konferensresa. Här omges du av bra kollegor, mycket skratt och härlig stämning. Sköter du dina uppgifter så ges du mycket frihet under eget ansvar och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter då ATS-Orwak växer hela tiden.
  Mer info
  Kontaktperson Elin Åhman
  Email Mejla Elin Åhman
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Hemsida http://www.ats-orwak.se
  Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  ATS-Orwak är idag Sveriges marknadsledande leverantör av komprimerande utrustning för återvinnings och avfallsmaterial.

  Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och har som specialitet att erbjuda marknaden maskiner och teknik för volymreduktion av avfall och restprodukter som måste transporteras vidare från uppkomstkällan till avsättning. Vi levererar avfallskomprimatorer, balpressar och rullkrossar till våra kunder för deras optimering av transporter och tömning av avfall. Med vår kunskap hjälper vi våra kunder med tidseffektiva lösningar för att hantera restprodukter vid källan.

  Våra komprimatorer möjliggör också lagring av avfallet utomhus i snygga brandsäkra containrar utan att dyr produktions- och lageryta inomhus behöver användas. Via vårt systerbolag Service Link har vi tillgång till en rikstäckande serviceorganisation som säkrar driften hos våra kunder.

  ATS-Orwak ingår sedan 2017 i koncernen San Sac Group, ägd av
  Accent Equity.