Avarn Security söker utbildade väktare till region Öst

Avarn Security söker utbildade väktare till region Öst

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker utbildade väktare som vill jobba som semestervikarier inom våra olika väktartjänster inom region Öst. Du kan bl.a. arbeta inom Stationär, Tillsyn och Handels. Arbetet utförs i många olika miljöer och med varierande arbetsuppgifter. Bl.a. receptionsbevakning, rondbevakning med bil, handelsmiljö där du ronderar inom handelsobjekten, bevakningscentraler, salsvakter inom museum, sjukhusbevakning (reception och rondering) och mobila väktare med bil.

Personprofil

Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska.

Vi söker dig som kan arbeta minst heltid 2 av 3 semesterperioder i sommar, (period 1, juni, period 2, juli och period 3, augusti). Vi kommer ej prioritera dig som har tänkt att arbeta på flera bevakningsföretag samtidigt.

Våra krav är att du som söker ska ha:
  • fyllt minst 18 år och vara ostraffad
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • körkort (vid vissa tjänster)
  • väktarutbildning (minst Vu1)
Meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som väktare.

Övrigt

Tjänsteställe: Stockholm
Arbetstider: Varierande (dag/natt/helg/skift)
Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".