Larmcentralen i Stockholm söker jouroperatörer för deltidsanställning

Larmcentralen i Stockholm söker jouroperatörer för deltidsanställning

Inom den Svenska larmcentralsorganisationen är vi cirka 200 medarbetare som ansvarar för hanteringen av ca 80000 anslutningar, ett stort antal kamerainstallationer och en mängd olika service-/ jouruppdrag. Vi har som mål att ständigt ligga i framkant, leda utvecklingen samt bidra till en säker och stabil drift för våra kunder. En effektiv larmcentral kännetecknas främst av korta svarstider, korta larmhanteringstider samt ett trevligt och professionellt bemötande. Larmcentralerna är under kraftig tillväxt och har många spännande utvecklingsområden för framtiden. Operation Monitoring Centra ingår i den Svenska ledningsgruppen.Nu söker vi efter ny operatörer till vår nyöppnade Jourcentral. Inne på Jourcentralen möter du alla kunder som tillhör service-/jouruppdragen, allt från felanmälan till störningsjourer.

Arbetstider: kväll/helg

Tjänsteställe: Larmcentralen Stockholm

Varaktighet: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Att arbeta i en jourcentral är att utgöra en del av verksamhetens nav. Jourcentralen och larmcentralen är tätt sammanlänkade med varandra och ett gott samarbete mellan dom båda är en förutsättning för dess framgång. Du och dina kollegor hör till våra absolut viktigaste medarbetare. Du kommer att ta emot och hantera , felanmälningar, störningsanmälnigar och telefonsamtal. Det är i regel du som får eller tar den första kontakten med kunder, väktare, jourentreprenörer och andra. Du följer en instruktion och förmedlar ärendet till rätt part. Verksamheten i jourcentralen bedrivs främst kvällar och helger - året runt. Vi kommer att internutbilda dig, därefter arbetar du självständigt, men alltid med stöd av och i nära samarbete med, ett antal kollegor med samma arbetsuppgifter som du har. Du kommer att komma i kontakt med alla typer av människor i olika situationer. Arbetet är krävande, men också varierande, lärorikt och utmannade.

Kvalifikationer: Några av dina starkaste egenskaper är att du är socialt kompetent och genuint intresserad av att hjälpa andra människor, ansvarstagande, en hög stresstålighet, god vana att tempoväxla i arbetet, noggrann och bekväm med att jobba med dator och telefon som dina arbetsredskap. Du har en naturlig fallenhet för service och besitter förmågan att anpassa dig efter olika personligheter. Du är vår röst mot omvärlden. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift och att även känner dig trygg med att tala engelska. Om du skulle ha erfarenhet av arbete inom kundtjänst, annan drift- eller övervakningscentral eller kanske från en larmcentral så är det guld värt för oss. Men absolut viktigast är att du är av rätta virket och tycker att arbetsbeskrivningen ser intressant ut. Om vi tror på dig lär vi dig resten. Vi söker dig som har fyllt 20 år, är ostraffad, har ordnad ekonomi och har minst tre års arbetslivserfarenhet. En förutsättning för anställning är att du klarar länsstyrelsens kontroll för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Avarn Security erbjuder dig:
  • Utbildning
  • Goda utvecklingsmöjligheter, så om du är en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig.
  • Hos oss kommer du bli del av ett sammanhållet team som värdesätter alla personligheter och ständigt arbetar med att utvecklas.
  • Friskvård.
  • Lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Sök tjänsten via vår hemsida: https://www.avarnsecurity.se, ej via mejl.

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-25

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (18 dagar kvar)