Avarn Security söker semestervikarie till larmcentral i Stockholm - 2021

Avarn Security söker semestervikarie till larmcentral i Stockholm - 2021

Inom den Svenska larmcentralsorganisationen är vi cirka 200 medarbetare som ansvarar för hanteringen av ca 80000 anslutningar, ett stort antal kamerainstallationer och en mängd olika service-/ jouruppdrag. Vi har som mål att ständigt ligga i framkant, leda utvecklingen samt bidra till en säker och stabil drift för våra kunder. En effektiv larmcentral kännetecknas främst av korta svarstider, korta larmhanteringstider samt ett trevligt och professionellt bemötande. Larmcentralerna är under kraftig tillväxt och har många spännande utvecklingsområden för framtiden. Operation Monitoring Centra ingår i den Svenska ledningsgruppen.Arbetsuppgifter: Att arbeta i en larmcentral är att utgöra en del av verksamhetens nav. Du och dina kollegor hör till våra absolut viktigaste medarbetare. Du kommer att ta emot och hantera larmsignaler, video, felanmälningar, telefonsamtal och radioanrop. Det är i regel du som får eller tar den första kontakten med kunder, väktare, jourentreprenörer och andra. Du följer en instruktion och förmedlar ärendet till rätt part. Verksamheten i larmcentralen bedrivs dygnet runt - året runt. Vi kommer att internutbilda dig, därefter arbetar du självständigt, men alltid med stöd av och i nära samarbete med, ett antal kollegor med samma arbetsuppgifter som du har. Du kommer att komma i kontakt med alla typer av människor i olika situationer. Arbetet är krävande, men också varierande, lärorikt och spännande.

Kvalifikationer: Några av dina starkaste egenskaper är att du är socialt kompetent och genuint intresserad av att hjälpa andra människor, ansvarstagande, en hög stresstålighet, god vana att tempoväxla i arbetet, noggrann och bekväm med att jobba med dator och telefon som dina arbetsredskap. Du är vår röst mot omvärlden. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift och att även känner dig trygg med att tala engelska. Om du skulle ha erfarenhet av arbete i larmcentral, annan drift- eller övervakningscentral eller kanske från en klassisk kundtjänst så är det guld värt för oss. Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande. Men absolut viktigast är att du är av rätta virket och tycker att arbetsbeskrivningen ser intressant ut. Om vi tror på dig lär vi dig resten. Vi söker dig som har fyllt 20 år, är ostraffad, drogfri, har ordnad ekonomi och har minst tre års arbetslivserfarenhet. En förutsättning för anställning är att du klarar länsstyrelsens kontroll för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Avarn Security erbjuder dig:
  • Utbildning (sker i april samt maj).
  • Goda utvecklingsmöjligheter. Så om du är en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig.
  • Hos oss kommer du bli del av ett sammanhållet team som värdesätter alla personligheter och ständigt arbetar med att utvecklas.
  • Friskvård.
  • Lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
  • Eventuell vidare anställning efter sommaren om båda parter är överens om detta.
Semesterperioder 2020

Period 1: 1/6 - 28/6

Period 2: 29/6 - 26/7

Period 3: 27/7 - 23/8

Av dig som söker kräver vi att du ska kunna arbeta heltid minst två av ovan perioder. Utbildning är ca en månad lång, beroende på dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer. Den görs i våra lokaler i Västberga under månaderna april och maj - exakta datum/tider kommer vi överens om.
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)