Avarn Security söker rond/ryckväktare - semestervikariat 2021

Avarn Security söker rond/ryckväktare - semestervikariat 2021

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bl a kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Tjänsteställe: Tillsyn - Norr platskontor i Akalla, Syd platskontor i Västberga

Arbetstider: 5-4 schema natt, 5-2 schema dag, varierande tider

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga och självgående personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till.

Vi strävar efter att främja jämställdhet och önskar fler kvinnliga sökanden.

Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Efter vikariatet finns goda möjligheter till fortsatt anställning. Anställningen inleds efter godkännande hos Länsstyrelsen samt avklarad väktarutbildning (vu1) hos BYA, se info: www.bya.se.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
  • fyllt minst 18 år och vara ostraffad
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • körkort B
Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning, erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete samt av natt och skiftarbete.

Sök tjänsten via vår Hemsida/Lediga tjänster - ej via mejl.

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-01
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)