Avarn Security söker ordningsvakt till kollektivtrafiken - semestervikariat 2021

Avarn Security söker ordningsvakt till kollektivtrafiken - semestervikariat 2021

En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande.

Tjänsteställe: Kollektivtrafiken (SL)

Arbetstider semestervikariat: 5-2 schema dag, 5-4 schema natt, varierande tider

Arbetstider deltid: Varannan helg, varierande tider

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning, kan även börja som behovare eller deltid (varannan helg) omgående

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Som ordningsvakt inom kollektivtrafiken arbetar du inom hela SL:s områden som tunnelbana, buss och pendeltåg. Avarn Security har uppdrag att bemanna södra blocket och city. Tjänsterna består av dubbelpatruller till fot- eller i bilpatrull.

Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Meriterande är väktarutbildning.

Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Efter vikariatet finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Våra krav är:
  • fyllt 20 år och vara ostraffad
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • ordningsvaktsutbildning
Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning, körkort och erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Sök tjänsten via vår Hemsida/Lediga tjänster - ej via mejl.

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-01
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)