Systemutvecklare/Delivery Engineer till Leveransplattformsteamet

Systemutvecklare/Delivery Engineer till Leveransplattformsteamet

Vår vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken.

Leveransplattformsteamets mål är att utveckla verktyg och processer som gör det så lätt som möjligt för övriga 20+ team att ta sina tjänster från utveckling till produktion med minimala ledtider. Avanzas system består idag av drygt 1000 applikationer och tjänster som kör i mer än 3000 instanser. En viktig del i teamets uppdrag är att skapa en väl fungerande process för CI/CD i denna miljö.

Om tjänsten
Som systemutvecklare i Leveransplattformsteamet kommer du tillsammans med teamet ha ett helhetsansvar för leveranser i Avanzas teknikplattform. Detta innebär bl.a. att utveckla ramverk, verktyg, riktlinjer och stöd så att våra team kan bygga, kvalitetssäkra, produktionssätta och övervaka sina tjänster. Alla team på Avanza har en hög grad av autonomitet. För Leveransplattformsteamet betyder det att teamet självt ansvarar för beslut kring leveransplattformens övergripande arkitektur, teknik och olika verktyg.

Kontinuerliga leveranser har varit en del av vardagen på Avanza under många år tack vare de verktyg som leveransplattformen tillhandahåller. Om du vill veta mer om några utmaningar i det arbetet så kan du se Andreas Skoog (senior systemutvecklare i teamet) beskriva det på ett tidigare teknikevent: https://www.youtube.com/watch?v=pMyI82-zXx8

Hos oss kommer du att:
 • Ha ett stort inflytande över utformandet av morgondagens leveransmiljö på Avanza.
 • Arbeta i en miljö där det är högt i tak och beslutsvägarna är korta.
 • Utforska nya ramverk och tekniker inom CI/CD och DevOps.
 • Arbeta med en modern teknikstack.
 • Få en stor förståelse för hur hela Avanzas system hänger ihop.
 • Ha daglig kontakt med övriga utvecklingsteam.
Tyngdpunkten i rollen ligger på utveckling, men det ingår även att introducera nya delar i plattformen för teamen samt utbilda utvecklingsteam och driftpersonal i att använda leveransplattformens olika verktyg.

Vad vi tror att du har:
 • God erfarenhet av systemutveckling i större distribuerade system.
 • Goda kunskaper om CI/CD, DevOps och gärna lite Lean.
 • Mycket bekväm med programmering på java-plattformen.
 • Förståelse för drifts- och övervakningsfrågor i komplexa system.
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
 • En akademisk examen inom datateknik eller motsvarande.
Vi erbjuder
Tillsammans med ca 500 medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka och med utrymme för egna initiativ. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och att ständigt vara nyfikna på det senaste är ett bra recept på framgång.
Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får du lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vidareutbildning värderas högt och du får möjlighet att utbildas i den senaste tekniken genom konferenser och utbildningsträffar.

Ansökan

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Du är välkommen att kontakta vår Rekryteringspartner Johan Arvas på 073 661 80 10 eller Johan.Arvas@Avanza.se om du har några frågor om tjänsten.

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi drivs av att förändra branschen genom att utmana de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar spararnas ekonomi och har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Därför står våra kunders bästa alltid i fokus, precis som det borde vara. Affärsidén är enkel - mer till dig, mindre till banken. En idé som gett oss Sveriges nöjdaste sparare 10 år i rad.