Site Reliability Engineer

Site Reliability Engineer

Är du i början på arbetslivet och letar efter en riktigt bra arbetsplats där du får jobba med webdrift, systemadministration av storskaliga system och automation tillsammans med likasinnade kollegor?

Om tjänsten

Hos Avanza får du jobba med en av Sveriges 10 största websajter och det system som lägger flest ordrar på Stockholmsbörsen. I rollen som Site Reliability Engineer kommer du jobba i ett team på 6 personer som tillsammans ser till att vi alltid levererar stabila och snabba tjänster till våra kunder. Teamet ansvarar för driften av Avanzas produktionssystem.

I din vardag kommer du jobba med allt ifrån att kapacitetsplanera och underhålla systemen till att utforska nya tekniker och skapa tjänster som våra utvecklingsteam kan använda för att snabbt, säkert och effektivt kunna leverera nya funktioner till våra kunder. För att kunna fortsätta leverera Sveriges bästa banksajt och bankappar har vi höga krav på att vår tekniska miljö ska vara modern och renodlad. Idag arbetar vi inom Site Reliability med tekniker som Java, Python, Linux, Puppet, Ansible, Foreman och Splunk och vi ser ständigt över möjligheterna till nya moderna tekniker som hjälper oss bygga en ännu bättre bank.


Vem vi söker


Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskolan eller har jobbat ett par år. Förutom att vara en riktigt grym tekniker tror vi även att du utmanas av att ständigt göra saker smartare, snyggare och bättre. Nyfikenhet motiverar dig, kreativitet engagerar dig och teamwork känns som en självklar och naturlig del av din arbetsvardag för att du och dina kollegor ska nå gemensam framgång. Är du dessutom bra på att hitta smarta lösningar och att förklara dem för andra, ja då kan det vara dig vi söker!

Vad vi tror att du har
  • Erfarenhet av Linux
  • Relevant högskoleutbildning på minst kandidatnivå
  • Erfarenhet av att skriva kod i minst ett språk, är det Java eller Python så är det en fördel
  • Erfarenhet av att jobba med agila arbetssätt
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder


Tillsammans med ca 450 härliga medarbetare kommer du att sitta i fina lokaler centralt i Stockholm. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka och med utrymme för egna initiativ. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och att ständigt vara nyfikna på det senaste är ett bra recept på framgång.

Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vidareutbildning värderas högt och vi ser därför till att man utbildas i den senaste tekniken genom konferenser och utbildningsträffar.

Ansökan

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Skicka ansökan" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Du är välkommen att kontakta vår Rekryteringspartner Erika Fredricsson, tfn: 0720 11 84 26 eller e-post: erika.fredricsson@avanza.se om du har några frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi drivs av att förändra branschen genom att utmana de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar spararnas ekonomi och har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Därför står våra kunders bästa alltid i fokus, precis som det borde vara. Affärsidén är enkel - mer till dig, mindre till banken. En idé som gett oss Sveriges nöjdaste sparare 10 år i rad.