Gruppchef till Kundservice

Gruppchef till Kundservice

Vill du ha ett jobb där du uppmuntras att ta ansvar, vara nytänkande, ha kul och samtidigt utveckla medarbetare? Då kan du läsa vidare! Avanzas kundservice är, enligt ett oberoende konsultföretag, av världsklass. I flera år har vi vunnit Service Scores pris för bästa service inom kategorin Finansiella Tjänster. Framgången är naturligtvis kul samtidigt som får vi allt fler kunder. Våra kundkontakter kommer in via telefon och mail, och besvaras utav våra sparcoacher. Nu söker vi en gruppchef för dessa sparcoacher!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta tillsammans med två andra gruppchefer och rapporterar till chefen för Kundrelationer. Gruppen du leder är ett engagerat och duktigt gäng på ett 10-15-tal heltidsanställda. Ditt personalansvar kommer innefatta en medarbetares hela livscykel; allt ifrån rekryteringsprocess, löpande utvecklingssamtal och personalärenden till företagskultur. Tjänsten innebär en daglig balans mellan att vara operativ i arbetet och samtidigt vara en "go to person" samtidigt ha många kontaktytor och samarbeten med personer på hela Avanza. Arbetet innebär även en del kundkontakt så för att trivas i rollen behöver du brinna för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Allt detta ställer höga krav på tydlighet i din kommunikation, flexibilitet och du måste samtidigt vara en riktigt bra människokännare.

Vem är du?

På Avanza tror vi på att bygga ett starkt team med passionerade individer som brinner för utmaningen att förändra en bransch som behandlat kunderna alldeles för illa alldeles för länge. Vi värderar därför värderingar, driv och personlighet väldigt högt. Vi tror att du drivs av att jobba tillsammans med dina kollegor för att förbättra våra kundmöten.

Vi tror att du har:
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Erfarenhet och brinnande intresse för kundserviceverksamhet
  • Stort intresse för finansmarknaden
Extra meriterande är om du dessutom innehar Swedsec Rådgivning och/eller Swedsec Bolån.

Vi erbjuder

Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 450 medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm.

Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Personlig utveckling värderas högt och vi ser därför till att vi ständigt jobbar med det genom utbildningar och andra aktiviteter.

Ansökan

För att ansöka till branschens bästa kundservice klicka på knappen "Ansök" under annonsen.Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande, dock senast 6 mars. Kontakta gärna Gunnar Olsson, Chief operating officer på tfn 070-1627507 om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi drivs av att förändra branschen genom att utmana de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar spararnas ekonomi och har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Därför står våra kunders bästa alltid i fokus, precis som det borde vara. Affärsidén är enkel - mer till dig, mindre till banken. En idé som gett oss Sveriges nöjdaste sparare 10 år i rad.