Finansintresserad Sparcoach till Avanzas Kundservice

Finansintresserad Sparcoach till Avanzas Kundservice

Vill du ha ett jobb där du uppmuntras att ta ansvar, vara nytänkande, ha kul och ge bästa möjliga service till kunden? Då kan det här vara jobbet för dig! Vår prisbelönta kundservice söker fler medarbetare som vill bidra till att skapa en bättre framtid för miljoner människor!

Om tjänsten

Som sparcoach på kundservice är de huvudsakliga uppgifterna att ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar och inspirerar till ökat sparande och innovation. Vi är serviceinriktade, lyhörda och tillmötesgående samtidigt som vi är personliga och har spjutspetskompetens. Kundservice präglas av Avanzas fyra värderingar; Kundfokus, Ansvarstagande, Nytänkande och att det ska vara kul att gå till jobbet! Vi vill också att våra anställda ska växa hos oss och uppmuntrar egna initiativ.

Du kommer att arbeta med ett engagerat och roligt gäng på ett 30-tal heltidsanställda som primärt servar våra kunder via telefon och mail. Tjänsten är på heltid med preliminärt startdatum den 16:e April 2020. I samband med anställning utbildas du under tre veckor för att därefter kunna påbörja arbetet som sparcoach.

Din profil

Eftersom kundservice är företagets röst utåt är det viktigt att du som person tycker om att kommunicera med människor och ser det som en självklarhet att alltid ge kunden bästa tänkbara service. För att trivas hos oss på Avanza tror vi att du är ansvarsfull, noggrann och gillar att samarbeta med dina kollegor. Arbetstempot är stundtals högt och för att trivas med det behöver du även vara stresstålig och ha en positiv attityd. Vi arbetar i en föränderlig bransch som ständigt utvecklas, du måste vara väl mottaglig för en ökad grad av digitalisering i ditt arbetssätt. Detta i takt med att kundupplevelsen ständigt utvecklas och förbättras.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet från serviceyrke
  • Intresse för finansmarknaden
Meriterande är det också om du har:
  • Grundläggande ekonomisk, juridisk eller teknisk utbildning.
Vi erbjuder
Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 450 trevliga och engagerade medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm. Vår personal har bra förmåner, såsom extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop!

Ansökan
För att ansöka till branschens bästa kundservice klicka på knappen "Ansök" under annonsen. Vi vill att din ansökan innehåller CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan snarast då urvalet sker löpande, Dock senast 23/2. Kontakta gärna Gruppchef Christian Jägertorp på christian.jagertorp@avanza.se om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi drivs av att förändra branschen genom att utmana de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar spararnas ekonomi och har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Därför står våra kunders bästa alltid i fokus, precis som det borde vara. Affärsidén är enkel - mer till dig, mindre till banken. En idé som gett oss Sveriges nöjdaste sparare 10 år i rad.