Bilmekaniker till Autotjänst E Vogel i centrala Stockholm!

Bilmekaniker till Autotjänst E Vogel i centrala Stockholm!

Dina arbetsuppgifter

Har du en passion för bilar och särskilt för Porsche? Vill du vara del av ett familjärt team och ha varierade arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker, skicka in din ansökan via annonsen redan idag!

Vår kunds verkstad är belägen i centrala Stockholm. De består av ett team på tre erfarna mekaniker som alla delar samma passion: bilar och service. Beläggningen är hög och de söker därför ytterligare en mekaniker som gillar att arbeta med spännande och varierande uppgifter! Hos Vogel arbetar du med både moderna och klassiska bilar. Efter hand får du göra större arbeten på motorer och växellådor, utmaningar som många andra verkstäder inte hanterar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos Vogel om du får jobbet. Det är en heltidstjänst där du arbetar 07:30 - 17:00, måndag till torsdag och 07:30-15:00 fredag. De ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Din profil

För att passa för tjänsten uppfyller du följande krav:
  • Har B-körkort
  • Har minst ett års arbetserfarenhet som bilmekaniker
  • Talar och skriver antingen svenska eller engelska flytande
Det anses meriterande om du är utbildad fordonsmekaniker samt om du har arbetat med märken som Porsche, Audi, Volkswagen, Skoda, Seat och BMW. Det är även ett plus om du utöver sommarsemester vill vara ledig perioden december till februari och istället jobba lite extra under Vogels högsäsong som är mars till juni och september till oktober.

För att passa in i teamet ser vi att du är en servicemedveten person som alltid sätter kunden i fokus. Du är driven och trivs med att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Samtidigt är det självklart viktigt att du är orädd för att be om hjälp vid behov. Då dina arbetsuppgifter varierar ser vi att du är en flexibel och prestigelös.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om Vogel ges vid en eventuell telefonintervju. Besök gärna deras hemsida vogelauto.se, där hittar du också länk till Facebook och Instagram.