Reservdelsspecialist

Reservdelsspecialist

Vi på Autoropa söker en Reservdelspecialist till vår anläggning i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en reservdelsspecialist till vår anläggning i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att tillhandahålla reservdelar till vår verkstad Magasin 1 Frihamnen men även lagerhantering, lager vård och hantering av externa kunder kommer att ingå.

Som Reservdelsspecialist ingår du i ett team med ansvar över Ferrari och Maserati reservdelar och tillbehör. Det innebär att du kommer ta emot och administrera alla typer av beställningar för dina varumärken men även plocka och leverera delarna till tekniker. Tjänsten avser en heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

Din profil

Du har några års erfarenhet av liknande arbete eller arbetat i dag som Reservdelsspecialist. Vi ser att du har god kunskap om fordons uppbyggnad och har god datorvana. Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då kommunikation mot fabrik är engelska. Självklart är du en teamplayer och är en glad och positiv person som vill arbeta framåt. Vi önskar även att du har B-körkort.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten eller söker tjänsten, maila till Jobb@autoropa.se, intervjuer och återkoppling sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Autoropa AB
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autoropa.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Autoropa

Sveriges enda auktoriserade importör och återförsäljare av Ferrari samt auktoriserad servicepartner för Maserati, Bentley, Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover. Autoropa är ett företag som erbjuder sina kunder trygghet, långsiktighet, kunskap och direktkontakt med fabrikerna - i alla led av bilägandet. På Autoropa möter den senaste tekniken hantverk, känslor och passion. Företaget har huvudkontor i Malmö och två anläggningar i Stockholm.