Sales Representative till Autorola

Sales Representative till Autorola

Kort om tjänsten

Nu söker vi en Salesrepresentativ som har ett djupgående rådgivande förhållningssätt till försäljningsprocessen.
Detta tillsammans med att se till att implementeringen är inriktad på att förankra principerna för prishantering i återförsäljargruppen organisatoriskt och kulturellt är väldigt viktigt för denna tjänsten.

Om verksamheten

Indicata utvecklar verktyg för bilhandlare och återförsäljargrupper, OEM, leasing, uthyrning och försäkringsbranscher. Marknaden för bilhandlare (och speciellt återförsäljargrupp) är överlägset det största segmentet och största möjligheten för Indicata-produktportföljen.
Inom detta segment har Indicata ett brett utbud av produkter och tjänster, allt från fordonsbedömning, lagerhantering, marknadsinformation, återförsäljargrupprapportering och försäljnings leads generering. Information kan levereras via en sofistikerad verktyg, med anpassad rapportering och webbtjänstrapportering (API).
Verksamhetens fokus är dock att inte sälja rapporteringsverktyg, utan att stödja återförsäljargrupper för att förstå och organisatoriskt implementera prissättnings- och lagerhanteringsstrategier med fokus på att förbättra lönsamheten för begagnade bilar.

Mer om tjänsten

För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för begagnataffären och hanteringen av större volymer begagnade fordon.
Du ska också känna dig bekväm att sitta i skarpa kundmöten på ledande nivå.
Dokumenterad erfarenhet av liknande försäljning är starkt meriterande.
Bolaget erbjuder:
Fast och rörlig lön.
Tjänstebil.
En möjlighet att sätta ett starkt internationellt varumärke på den svenska kartan.
Frihet under ansvar.
Mycket fräscha arbetslokaler.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning som är en del av Dreamwork koncernen.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken.
För övriga frågor vänligen kontakta Tobias Lindberg på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, tobias.lindberg@swesale.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.