Konsultchef till vårt härliga bemanningsteam

Konsultchef till vårt härliga bemanningsteam

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss ansvar du för hela bemanningsprocessen från kravprofil till tillsättning av uppdrag. Det innefattar matchning, annonsering, intervjuer, urval, kundkontakt och referenstagning. När uppdraget är tillsatt är du personalansvarig för våra konsulter och ser till att de har det bra på sin arbetsplats samt att kunden är nöjd. Du bär ett mycket stort ansvar för att dina kunder får bra leverans och hög servicegrad.

Vi är ett värderingsstyrt företag präglat av entreprenörsanda och arbetsglädje. Du bör trivas i en miljö med snabba beslutsvägar, högt i tak, högt tempo och höga målsättningar samt med stort eget ansvar där du själv planerar din arbetsvecka efter uppsatta mål. Viktigast för oss är att du är rätt person för oss och att vi är rätt företag för dig.

Din profil

Vi tror att du har examen från universitet eller högskola och har några års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du trivs i en kundorienterad roll och har ett utpräglat sinne för service. Då vi jobbar mycket administrativt ställer tjänsten höga krav på noggrannhet och effektivitet.

Det är meriterande att du har arbetat i ett bemanningsföretag tidigare, men det är inget krav. För att trivas hos oss är du en trygg person som tar initiativ och bidrar med humor. Precis som oss andra i företaget är du prestigelös och ställer upp där det behövs, lojalitet och generositet präglar vårt arbetssätt gentemot varandra.

Är du en person med initiativkraft som vågar och vill mycket? Då är du intressant för oss.

Vi arbetar måndag till fredag, har en fri träningstimme per vecka och några extra lediga dagar utöver 6 veckor semester. Vi garanterar dig ett roligt, utmanande och varierat arbete i en glad och tempofylld miljö. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och bemanningschef Catrin Fjellström, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Catrin Fjellström
Telefon 08-409 144 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorekrytering är ett rekryterings- och bemanningsföretag verksamt i motorbranschen. Vi tillsätter alla förekommande tjänster i branschen, exempelvis servicemarknadschef, HR-specialist, säljare, tekniker, servicerådgivare och kundtjänstpersonal. Våra kunder är till exempel bilåterförsäljare såsom Din Bil, generalagenter/importörer som BMW Group, leasingbolag som LeasePlan och VW Finans samt olika leverantörer till branschen.

Autorekrytering är ett privatägt bolag som grundades 2005. Vår vision är att vara fortsatt marknadsledande inom personaltjänster för motorbranschen och att ha fortsatt tillväxt inom vårt område. Våra olika affärsområden är exempelvis specialiserade inom Office (ekonomi, administration, kundtjänst) och Autoexecutive (VD, direktörer).

Att vara specialister upplever som oerhört uppskattat av branschen och även av våra interna medarbetare eftersom du verkligen får bli expert på ditt område. På vårt huvudkontor i Stockholm har vi ett ständigt ökande antal förfrågningar av inhyrd personal och det är med entusiasm vi nu söker efter en ny medarbetare att stärka upp bemanningsteamet med.