Servicestjärna till växande bilföretag i Kista

Servicestjärna till växande bilföretag i Kista

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som servicerådgivare kommer vara att jobba med service och kundbemötande hos en välkänd bilåterförsäljare. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom att svara i telefon och boka in kunder på service och reparationer. Du är företagets ansikte utåt och är länken mellan verkstad och kunder. Du får ta ett stort ansvar och kommer administrera och planera in arbeten till mekanikerna, ta betalt av kunden samt i vissa fall göra beställningar av reservdelar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för bilar, har du en fordonsteknisk utbildning är det såklart ett plus. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Om du har jobbat i fordonsbranschen tidigare är det att stort plus, viktigast är dock din vilja och inställning. Erfarenhet av arbete i något av branschsystemen Automaster, Kobra, Tacdis eller Winassist är meriterande.

Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid, måndag till fredag 7-16 eller 9-18, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen. Mycket stor chans finns till anställning hos kunden.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och bemanningschef Catrin Fjellström, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Catrin Fjellström
Telefon 08-409 144 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du för kundservice och tycker att bilbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig! Vi söker ständigt duktiga, drivna och trevliga personer till vår bemanningsverksamhet som vill representera Autorekrytering ute hos våra kunder.

Vi söker dig som är serviceminded, glad och driven och vill jobba som servicerådgivare / kundmottagare hos en bilåterförsäljare i norra Stockholm.

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag - stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.