Servicerådgivare inom bilbranschen

Servicerådgivare inom bilbranschen

Din profil

Vi söker dig som har en god känsla för service och problemlösning. Att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Då arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen.

Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Linnea Börjesson, 08-409 144 54. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Autorekrytering är ett privatägt bolag som grundades för 14 år sedan. Vår vision är att vara fortsatt marknadsledande inom personaltjänster för motorbranschen och att ha fortsatt tillväxt inom vårt område. Att vara specialister upplever vi vara oerhört uppskattat av branschen och även av våra interna medarbetare då du verkligen får bli expert inom ett område.

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.
Mer info
Kontaktperson Linnea Borjesson
Telefon 08-40914454
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi nu Servicerådgivare till våra kunder i Stockholmsområdet.
Som Servicerådgivare är den främsta uppgiften att jobba med service och kundbemötande. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att administrera, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden, inlämning och utlämning av bilar samt beställning av reservdelar. Vi ser att du har en bakgrund inom kundtjänst, kundmottagning samt ett brinnande intresse för bilar.
Har du fordonsteknisk utbildning och tidigare arbetat i något av programmen Automaster, ELSA, ETKA eller Kobra är det meriterande.

Service är din ledstjärna och du tycker om att göra "det lilla extra" med ett leende på läpparna

Som ambulerande konsult hos oss på Autorekrytering har du möjlighet att testa olika typer av arbetsplatser och även fördjupa och öka dina kunskaper. Du är viktig för oss då du är vårt ansikte utåt och därför jobbar vi tätt tillsammans med dig och vår kund för att se till att du trivs och att det fungerar på arbetsplatsen. Du har en konsultchef som finns till hands under ditt uppdrag och som hjälper dig framåt.