Servicemekaniker till Kista

Servicemekaniker till Kista

Dina arbetsuppgifter

Är du nyutexaminerad mekaniker och början av din karriär. Brinner du för mekanikeryrke, har en hög servicekänsla och vill få en start på din karriär? Då kan du vara rätt person för oss på Autorekrytering.

I tjänsten som mekaniker för kvällspasset kommer du att arbeta 32 timmar men få betalt för 40. Arbetstiderna är 16,00 - 01,00 måndag till torsdag. Fredag ledig men ändå fullt betalt.
Du kommer att utföra service hos Ford och vi söker dig som vill arbeta med mekanikeryrket och vill ta vårt servicetänk vidare till nya höjder tillsammans med vårt team i Kista. Det är viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Autorekrytering

Din profil

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Malin Dunder, 08-409 144 53. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 08-409 144 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag - stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.