Bemanningsassistent till Autorekrytering

Bemanningsassistent till Autorekrytering

Din profil

Vi söker dig som nyligen tagit examen från universitet eller har några års erfarenhet av administrativ och serviceinriktat arbete. Du trivs i en arbetsmiljö som präglas av tempo, korta beslutsvägar, högt i tak och höga målsättningar. Viktigt är att du har ett utpräglat sinne för service och gillar sociala kontakter.

För att trivas hos oss är du en trygg person som trvis att vara där det händer, tar initiativ och bidrar med humor. Precis som oss andra i företaget är du prestigelös och ställer upp där det behövs. Lojalitet och generositet präglar vårt arbetssätt gentemot varandra. Vi garanterar dig ett roligt, utmanande och varierat arbete i en glad och tempofylld miljö.

Om företaget

Autorekrytering är ett snabbt växande rekryterings- och bemanningsföretag verksamt i motorbranschen. Vi tillsätter alla förekommande tjänster i branschen, exempelvis servicemarknadschef, HR-specialist, säljare, tekniker, servicerådgivare och kundtjänstpersonal. Våra kunder är till exempel bilåterförsäljare som Din Bil, generalagenter/importörer som BMW Group, leasingbolag som LeasePlan och Volvo Finans samt olika leverantörer till branschen.

Autorekrytering är ett privatägt bolag som grundades 2005. Vår vision är att vara fortsatt marknadsledande inom personaltjänster för motorbranschen och att ha fortsatt tillväxt inom vårt område.

Vi arbetar måndag till fredag, har en fri träningstimme per vecka och några extra lediga dagar utöver 6 veckor semester. Vi garanterar dig ett roligt, utmanande och varierat arbete i en glad och tempofylld miljö. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och Teamleader Caroline Gimmerborn, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Caroline Gimmerborn
Telefon 08-409 144 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du är en serviceinriktad, glad och social person.
Önskar du utveckling i en händelserik och operativ roll? Då kan du vara vår nästa kollega!

Som bemanningsassistent hos oss kommer du att tillhöra vårt team om tre konsultchefer. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta annonsering, läsa CV, hålla telefonintervjuer samt personliga intervjuer, ta referenser och stötta upp med matchning av kandidater och uppdrag. Vi kommer att ge dig en gedigen introduktion i rekrytering- och bemanningsbranschen och lära dig alla delar av vår bemanningsprocess.

På Autorekrytering har vi en avslappnad företagskultur där prestigelöshet, mycket humor och en familjär känsla är motorn. Vi värnar om en stark sammanhållning och hyser stor respekt för varandras kunskap.