Utesäljare till Autoexperten /Stockholm Sätra

Utesäljare till Autoexperten /Stockholm Sätra

Är du en självgående och driven utesäljare, som är bra på att skapa förtroende och långsiktiga relationer? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som utesäljare inom Autoexperten ansvarar du för att stärka Autoexpertens varumärke på den lokala marknaden, såväl som på riksplan. Du är den som driver affärsutveckling tillsammans med kunden och proaktivt definierar och åtgärdar hot och problem i den pågående kundrelationen.

Du driver också affärsutvecklingen genom att bearbeta och hitta nya kunder. Du ansvarar för att genomföra kampanjer och marknadsaktiviteter och att sälja in Autoexpertens unika erbjudanden hos existerande och nya kunder.

Din profil

För att trivas i denna roll har du en god insikt i branschen och ett genuint fordonsintresse. Du brinner för försäljning, är självgående och resultatinriktad med en professionell framtoning. Som person är du en driven och social relationsbyggare, du har sinne för affärer och förmågan att ta egna initiativ och driva försäljningen framåt. Du är kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende. Tjänsten passar dig som motiveras av att driva dina egna processer och leverera resultat i enlighet med uppsatta mål. Vidare ser vi att du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Övrig information

Omfattning: Heltid, Tillsvidare, Månadslön Placeringsort: Sätra

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor kring tjänsten, kontakta Regional Försäljningschef Tommy Lindqvist på mailadress: tommy.lindqvist@autoexperten.se eller telefon 08-594 100 90.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja och en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med nära 60 butiker och 430 anslutna verkstäder. Kunnig och serviceinriktad personal, tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. Autoexperten skall förse fordonsmarknaden med rätt produkter på rätt plats i rätt tid tillsammans med marknadsledande kompetens, distributionsnät och service.