Platschef till Autoexpertens nya distributionscenter i Stockholm

Platschef till Autoexpertens nya distributionscenter i Stockholm

Två etablerade butiker inom Autoexperten kommer nu att bli en! I vår Stockholmssatsning för centrala och södra Stockholm bygger vi ett stort lokalt distributionscenter (LDC) i Årsta för att kraftigt förbättra vår service och varuförsörjning. Vi söker därför en erfaren ledare för att driva och utveckla personalen och ta verksamheten till nya höjder. Vill du vara med i denna satsning, då är rollen som platschef hos Autoexperten i Stockholm Syd något för dig!

Om tjänsten
Som platschef blir du en viktig kugge i vår storsatsning i Stockholm. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten, samt personalansvar för cirka 10-15 medarbetare. Från vårt LDC sker försäljning och distribution främst ut mot bilverkstäder och företagskunder, men till viss del även mot privatkonsumenter.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla verksamheten och personalen med tyngdpunkt på att öka försäljningen
  • Ansvara och medverka i den dagliga driften för att nå uppsatta mål
  • Leda och coacha medarbetarna för att bearbeta och stärka Autoexpertens varumärke på den lokala marknaden
  • Fakturering, löneattestering, schemaläggning och övrig administration
  • Säkerställa personalbehov och kompetens inom LDC
  • Säkerställa att LDC har rätt utrustning och hjälpmedel
Du rapporterar till Operativ Chef för kedjan.


VEM ÄR DU

Då vi kommer att fusionera butiker i Stockholm läggs stor vikt vid ledarskapet och arbetet med att skapa ett "dreamteam" med högt kvalitetstänk och kunden i fokus. Som platschef har du en engagerad, empatisk och prestigelös ledarstil, men som kan "peka med hela handen" när det behövs. Du är kommunikativ och van att fatta beslut. Du är kund- och lönsamhetsorienterad samt van vid att arbeta i kedjekoncept. Vidare ser vi att du är affärsmässig, driven, försäljningsorienterad och målinriktad.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av personal- och resultatansvar, med dokumenterat goda resultat. Du är van att leda och motivera medarbetare. Stor vikt läggs på din förmåga att som ledare vara tydlig, entusiasmerande samt lösningsorienterad för ditt team och dina kunder. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift och självklart innehar du B-körkort.

Ledord för framgångsrika platschefer inom Autoexperten:

Entreprenörskap: Har engagemang, vilja och driv

Kundfokus: Tänker sälj, skapar goda kundrelationer och har "koll på affären"

Ledarskap: Förmåga att leda, följa upp och utveckla sin personal

Ekonomi: Grundläggande kunskap inom ekonomi och förståelse om vad som driver intäkter och kostnader

Start: Omgående

Omfattning: Tillsvidare, Heltid

Placering: Stockholm, Årsta

Lön: Månadslön

KONTAKT/ANSÖKAN
Infinity HR är vår rekryteringspartner och ansvariga för denna urvalsprocess. För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Fredriksson, Infinity HR på Tel 070-311 51 59.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja med nära 60 butiker och över 430 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.