Begagnatansvarig till ett av Europas växande bilföretag!

Begagnatansvarig till ett av Europas växande bilföretag!

Har du en stor bilkunskap och vill jobba med affärsutveckling i ett spännande företag i bilbranschen? Då kan det här vara rollen för dig! Vi vill förstärka vårt team med en Sourcing Manager med placering i Alvik i Stockholm som vill vara med och utveckla ett snabbt växande och kreativt företag.

Varför Auto1 Group?
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Arbetsuppgifter
I rollen som Sourcing Manager ansvarar du för att strategiskt besluta kring vilka bilmodeller vi bör köpa in samt håller dig uppdaterad kring hur bilmarknaden och dess trender ser ut. Du ser över det utbud vi tillhandahåller samt hur vi kan förbättra vårt koncept för kunden. Utöver det har du även ansvar för att skriva annonser samt ha kontakt med verkstäder och andra externa partners.

Din kompetens
Vi tror att du har ca 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat i en bilhall med inköp och försäljning av begagnade bilar är detta starkt meriterande. Du har en god kunskap kring bilförsäljning samt körkort B. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande person som tar egna initiativ. Du trivs i en föränderlig miljö där du får vara med och utveckla ett nytt koncept. Du har en god förmåga för att driva ditt arbete framåt samt har ett flexibelt förhållningssätt där du enkelt kan skifta fokus. Utöver det ser vi även att du är prestigelös och har en stark känsla för entreprenörskap.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
0763248019
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (39 dagar kvar)