Resande testare av bilar!

Resande testare av bilar!

Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Trivs du i en kundorienterad roll? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en resande testare av bilar som kommer att utgå från huvudkontoret i Stockholm som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden!

Din roll
I rollen som resande Testare av bilar är du en del av vårt säljteam inom Remarketing och utgår från vårt huvudkontor i Alvik. Teamets främsta uppgift ligger i att hjälpa våra företagskunder sälja sitt lager av bilar. Din del i den affären innefattar att utföra test på bilarna som ska ut till försäljning. Utöver att vara ute hos kund och testa bilar avlastar du också teamet med administration kring testerna. Vid behov stöttar du också vår inköpsorganisation (B2C) genom att testa bilar ute på någon av våra inköpsstationer.

Dagsresor förekommer i tjänsten.

Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Kanske har du jobbat som bilförsäljare, biltestare eller servicetekniker innan. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter alltid kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har ett stort driv för att göra affärer. Då rollen är av varierande karaktär samt innefattar resor krävs att du har en flexibel inställning. Utöver detta har du god datorvana och körkort B (manuellt).

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Jenni Viitala
HR-Generalist
073-5049330
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (12 dagar kvar)