Läkare till Smärtmottagningar sökes i hela landet

Läkare till Smärtmottagningar sökes i hela landet

Vi söker nu läkare till våra mottagningar som vid årsskiftet i öppnar upp i: Stockholm, Göteborg, Strömstad, Lund, Helsingborg, Örebro, Jönköping, Östersund, Gävle, Umeå.

Tillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelse.

Hög lön, från 80 000 kr vid heltidstjänst.

Vill du arbeta med att behandla smärta med metoder som ligger i tiden?

Aurea Care AB har kliniskt vårdfokus på att behandla smärta och tremor med medicinsk cannabis. Patientkön är idag alldeles för lång och verksamheten behöver nu utökas med en fler läkare.

Vi öppnar nu upp fler vårdenheter i Sverige med ett helhetsgrepp kring smärta, psykiatri och läkemedelsberoende. Vi ser att våra patienter svarar bra på multimodal behandling kombinerad med rätt medicinering.

Medicinering med cannabisbaserade preparat är många gånger ett mycket bra val vid smärtbehandling och har hittills visat goda resultat.

Stor tillströmning av patienter:

Därför behöver vi nu förstärka vårdteamet med fler läkare. Du kommer jobba i en glad och trevlig, stressfri arbetsmiljö med patienten i fokus. Verksamheten är ung och dynamisk med nytänkande vad det gäller vård och behandling av smärta.

De flesta av våra patienter har kronisk eller svårbehandlad smärta och är oftast färdigutredda av annan vårdgivare. Vårt uppdrag är att ta fram och utveckla en för patienten skräddarsydd och väl fungerande vårdplan.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra mottagningar. Du kommer du att genomföra mottagnings- eller videobesök med patienterna, ta fram vårdplaner och följa upp resultaten med dina patienter.

Du kommer att få konsultera dina kollegor gällande mottagningens patienter och dess behandlingsplaner

Forskning:

Under 2022 - 2023 så är flera förstudier inplanerade att genomföras, det är först och främst farmakologiska studier där i det ska kartläggas vidare hur framtida mer omfattande forskning och studier ska komma att genomföras för bla läkemedelsregistreringar av cannabisbaserade kandidater för behandling av svårbehandlad smärta.

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten är Leg Läkare eller Specialist läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Framförallt vill du arbeta med patienter som lider av långvarig, svår och/eller kronisk smärta. Om du har tidigare erfarenhet av forskning eller en chefsroll så är det meriterande.
  • Du är behörig läkare i Sverige
  • Du pratar och skriver bra svenska och engelska, övriga språk är ett plus
  • Du vill arbeta med medicinsk cannabis
  • Du är självgående och trivs att arbeta i team
  • Du är kommunikativ och glad på jobbet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Våra förväntningar på dig:

Du bidrar till laget med dina kunskaper och erfarenheter och presterar som bäst när det är full fart på jobbet. Du lär dig av dina kollegor, tar egna initiativ och är engagerad. För att passa in i teamet är du en lagspelare, men klarar av att fatta egna beslut och ta egna initiativ. Givetvis tycker du också att det är spännande att arbeta med multimodal rehabilitering och medicinsk cannabis som ny behandlingsmetod istället för opiater

Vårt löfte till dig:

Du kommer att utvecklas tillsammans med dina kollegor i ett ungt och dynamiskt företag. Vi uppskattar dina initiativ och lyssnar på alla konstruktiva förslag. Hos oss kommer du att ha stora möjligheter att påverka verksamheten och utveckla din roll. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och erbjuder regelbundet fortbildning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Villkor:

Vi tillämpar individuell lönesättning. Arbetet sker under ordinarie kontorstider; vardagar 8-17 för heltidsarbete. Det finns även möjlighet att arbeta deltid, timmar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Övrigt:

Vi kallar till intervjuer och samtal löpande under annonseringstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig.

Vi gör bakgrundskontroller vid alla rekryteringar. Om behovet finns så kan vi hjälpa till med permanent eller tillfälligt boende.
Mer info
Email Mejla Aurea Care AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://aureumlife.se/
Sista ansökningsdag 11 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Världen förändras och vi som arbetar inom hälso- och sjukvård måste hänga med i utvecklingen.

På Aurea Care arbetar vi kliniskt med cannabis för medicinskt bruk och riktar in oss på flera terapiområden; tremor, multipel skleros (MS), cerebral pares (CP), neuropatisk smärta, epilepsi, stressbesvär och kronisk trötthetssyndrom (ME).