Skadereparatör till Audi i söderort

Skadereparatör till Audi i söderort

Dina arbetsuppgifter

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas som skadereparatör hos Audi!

Du kommer att ingå i ett målinriktat team om 19 personer och ha en kompetent och trevlig chef som alltid sätter sina medarbetare i fokus. Teamet består av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Arbetstiderna varierar mellan 7:00-17:00, måndag till fredag.

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som skadereparatör samt att du innehar B-körkort. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer.

Det är meriterande om du har:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Talar och skriver flytande svenska eftersom språket används dagligen
  • Utfört AC- och chassiarbeten
  • Erfarenhet av Audi som bilvarumärke
  • Erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas.
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070 845 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Audi har du tryggheten av att vara en del av ett stort företag som har kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Audi erbjuder sin personal mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då de värnar om de anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och god stämning.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos Audi.