Reservdelsansvarig till Audi

Reservdelsansvarig till Audi

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som reservdelsansvarig på Audi, du kommer att arbetsleda en grupp på 2 personer. Du ansvarar för den dagliga driften samt uppföljning av verksamheten. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel i ditt arbetssätt, du är självgående och du är en lagspelare som skapar god stämning bland dina kollegor.

Tjänsten kommer att starta omgående och pågå tillsvidare. Arbetstiderna är heltid, måndag till fredag.

Din profil

Du är en person med hög social kompetens, du gillar att arbeta med människor och att bygga team. Att leda, fördela och följa upp är en naturlig del av ditt dagliga arbete. Din administrativa förmåga är hög och du arbetar strukturerat och är van vid att arbeta under tidspress.

Kvalifikationer:
  • B-körkort
  • Relevant utbildning
  • Goda datakunskaper
  • Meriterande med erfarenhet av Automaster och ETKA
Intresserad? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänlig kontakta ansvarig rekryteringskonsult, emily@2Complete.se eller 073 365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället