Fordonslackerare till Audi

Fordonslackerare till Audi

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av lackering och söker heltidsjobb i söderort? Just nu söker vi en serviceinriktad lackerare till Audis verkstad i Slagsta. Om detta låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Du kommer ingå i ett resultatinriktat team som alltid sätter kund i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av grundlackering, billackering och maskering.

Din profil

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Arbetat som lackerare tidigare
  • B-körkort
För att passa i rollen ser vi att du har ett stort intresse för bilar. Eftersom du kommer arbeta i ett team är det viktigt att ha en god kommunikativ förmåga och tycka om att samarbeta. Vi ser även att du är effektiv i ditt sätt att arbeta och att du är strukturerad och ordningsam.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer infomration om företaget ge vid en eventuell intervju.