Bilmekaniker till Audi

Bilmekaniker till Audi

Dina arbetsuppgifter

Är du utbildad mekaniker och har några års arbetserfarenhet inom yrket och vill ta nästa steg i din karriär? Just nu söker vi en tekniker till Audi på Östermalm, är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer vara del av ett motiverat team om nio personer med god sammanhållning. Detta är en heltidsanställning där du blir rekryterad till vår kund vilket innebär att du skulle bli direktanställd hos dom om du får tjänsten. Du kommer arbeta kl:7.30-16.43 måndag till torsdag och kl:7.30-15.23 fredagar.

Din profil

För att passa för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
  • Du är utbildad mekaniker
  • Du har erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker
  • Du har B-körkort
  • Du är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikation
Som person ser vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda. För att passa in i gruppen ser vi att du är social och flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju.