Audi söker Mekaniker

Audi söker Mekaniker

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att bli en del av en arbetsplats med högt i tak, där alla arbetar mot gemensamma mål. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga mekaniker och i din roll som Dialogmekaniker kommer du att ta ansvar för hela serviceprocessen. Du kommer att arbeta med inbokning och sedan ha ansvar under hela processen tills du lämnar ut bilen när den är klar. Du kommer att arbeta med kundbemötande och i din roll är det viktigt att du inger trygghet och alltid ser till kundens bästa. I arbetet kommer du bland annat utföra:
  • Servicejobb
  • Små och stora reparationer
  • Felsökning
I denna tjänst kommer du bli anställd direkt av Audi och få möjligheten att arbeta på en anläggning där du kan utvecklas och ingå i ett härligt arbetslag.

Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som gått fordonsteknisk utbildning och har minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker. Du är tekniskt lagd och har B-körkort. I denna tjänst krävs det att du kan engelska och svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat med kundkontakt tidigare samt att du har god datorvana.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Det är viktigt att du är social, driven och trivs att arbeta mot kunder. Du är engagerad och inger förtroende då du är den första som kunden möter på anläggningen. Vi ser att du är självgående, strukturerad, trivs med att samarbeta och arbetar bra under tidspress.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företagets ges vid intervjutillfället