Systemutvecklare / Utvecklare /Developer

Systemutvecklare / Utvecklare /Developer

Din profil
De flesta av oss har civilingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller liknande. Vi jobbar med moderna ramverk och kodar i exempelvis C#, Java, C, C++, Javascript, Python mm. Vi arbetar i team och använder oss av parprogrammering, testdriven utveckling och andra agila arbetssätt.

Företagskultur
Vi arbetar i agila team vilket ger alla medarbetare, oavsett erfarenhet, möjlighet att utveckla och utvecklas. Engagemang och resultat, denna devis ligger till grund för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners. Engagemang innebär att ha en positiv attityd och vara öppna, pålitliga och ärliga i allt vi gör. Resultat handlar om att hjälpa våra kunder på det sätt som de behöver och förväntar sig.

Kompetensutveckling
För att alltid hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken använder vi upp till 10% av arbetstiden för att utveckla oss själva och vår kompetens. Här kan du påverka i vilken riktning du vill utvecklas och har möjlighet att själv formulera ditt kompetensutvecklingsprojekt. Bara fantasin sätter stopp!

Attentecs ledarskapsprogram
Vi erbjuder ett tvåårigt ledarskapsprogram som innebär en utbildningsdag per kvartal i genomsnitt. Målet är att deltagarna ska öka sin kunskap om sig själv som ledare, ledarskap i allmänhet,affärsmannaskap och företagande.

Ansökan och kontakt
Kontakta gärna Ida Evertsson på ida.evertsson@attentec.se eller 070-558 98 19 för att få mer information om hur det är att arbeta på Attentec. Ansök genom att skicka ett mail till jobb@attentec.se.
Mer info
Kontaktperson Ida Evertsson
Telefon 070-558 98 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.attentec.se/
Sista ansökningsdag 28 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attentec är ett agilt IT-konsultföretag specialiserat på mjukvaruutveckling och just nu söker vi både juniora utvecklare som kommer direkt från universitetet och mer erfarna utvecklare som har några eller flera års arbetslivserfarenhet.

Vi jobbar både in-house och ute hos våra kunder med att utveckla system och lösningar. Hos oss på Attentec blir du en del av en grupp kompetenta och begåvade ingenjörer som brinner för systemutveckling och programmering. Här får du utvecklande uppdrag och kunniga kollegor.