Kalkylator till Attacus Stomsystem

Kalkylator till Attacus Stomsystem

Beskrivning:

Som kalkylator med inriktning betong och trä kommer du att arbeta i våra olika anbudsprojekt. Vi kan erbjuda dig stora möjligheter till yrkesmässig utveckling inom modernt bostadsbyggande. Du är med i hela processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag i både mindre och större projekt. Du har en självständig roll men ingår i ett team med sälj, konstruktion och projektledare. Du rapporterar till försäljningschef.

Vem är du:

Du har en relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet inom branschen. Meriterande om du jobbat med anbud, beräkningar, upphandlingar, inköp eller kalkyler. För att trivas i rollen bör du vara en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana. Det är ett självständigt arbete som också innebär att du är engagerad, noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål och deadlines

Personliga egenskaper:
  • Du har ett eget driv
  • Du har en stark vilja att hela tiden lära dig mer
  • Du är analytisk och tycker om att räkna
  • Du trivs både med att jobba självständigt och i team
Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön.

Övrig information:

Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att komma in med din ansökan snarast möjligt.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stomsystem är det nya bolaget som bildats efter att SCF Betongelement, Attacus Betonghus och Attacus Trähus gått samman. Det nya Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag i byggbranschen med 390 anställda och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Produktionen kommer att ske i Hammerdal, Strömsund och Fågelfors där unik kompetens har byggts upp under lång tid. Företaget har ett tydligt fokus på att utveckla byggbranschen. Intresset för kombinationen trä och betong i byggkonstruktioner har ökat kraftigt och Attacus Stomsystem är väl rustat för att ta trä och betong i kombination till en ny nivå. Attacus Stomsystem kan nu erbjuda ett mer heltäckande tjänsteutbud kopplat till sina specialistkompetenser inom prefabricerade betong- och träelement. Det innebär att företaget erbjuder helhetslösningar innehållande konstruktion, tillverkning och montage. Sammanslagning av trä- och betongkompetens skapar en ny position och trovärdighet på marknaden.

Attacus Stomsystem är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14000.