Finsk- och svensktalande IT Service Delivery Coordinator till Atoy

Finsk- och svensktalande IT Service Delivery Coordinator till Atoy

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kommer ta helhetsansvaret för IT Service Delivery på Atoy Group. Du kommer att tillhöra IT-managementgruppen och rapporterar direkt till företagets CIO som sitter i Finland. I din roll fungerar du som spindeln i nätet. Du ansvarar för att säkerställa att Atoys' IT-funktioner fortlöper korrekt och att de berörda parterna har tillgång till allt de behöver för att kunna göra ett bra jobb.. Du följer veckovis upp med produktägare, affärsområdesansvariga och andra intressenter för att säkerställa att allting fungerar som det ska och att deras behov möts. Du ansvarar för att hantera de fakturor som inkommer och att kravställa mot leverantörerna i prisförhandlingar.

Atoy har verksamhet i Finland, Sverige, Estland och Lettland; du arbetar huvudsakligen med den svenska och finska marknaden. Du utgår från bolagets kontor i Kista, kortare resor till t.ex. Finland förekommer även ca 12-15 gånger/år.

Din profil

I denna roll är ett krav att du obehindrat behärskar finska, svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer att arbeta på alla tre språk. Du får gärna ha arbetat i ett koncernbolag tidigare i en liknande roll, t.ex. som IT-leveranskoordinator eller IT-ansvarig. Du är en mycket van användare av Office 365 och det är mycket meriterande om du har någon form av kunskaper vad gäller GDPR.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och självgående. Du är mycket kommunikativ och har lätt för att prata med andra. Du räds inte för att ställa krav och argumentera för din sak för att se till att saker blir gjorda. Du är en person som ser lösningar och trivs med att arbeta proaktivt för att underlätta din egen och dina kollegors vardag.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08 445 43 44 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Service delivery coordinator, leveranskoordinator, service delivery, leverans
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atoy är den kompletta samarbetspartnern inom verkstad och butik som erbjuder lösningar för både återförsäljare och bilverkstäder, allt från produkter till teknisk support, utbildning och teknisk utrustning. Företaget grundades 1930 i Finland och finns idag i Finland, Sverige, Estland och Lettland. Atoy samarbetar med över 500 fristående entreprenörer i Norden. Atoy Automotive Sweden har kontor i Stockholm och Malmö, denna tjänst är på Atoy Automotive Swedens kontor i Kista i Stockholm.