Servicesäljare, Stockholm

Servicesäljare, Stockholm

Atlas Copco Compressor AB söker nu en ny kollega till säljkåren för eftermarknadsprodukter och tjänster inom tryckluft.

Servicesäljare till Stockholm - Mälardalen med stort intresse och engagemang för våra kunder, teknik och säljarbetet.

Jobb beskrivning

Du kommer tillhöra vår säljkår för eftermarknadsprodukter och tjänster inom tryckluft. Din utmaning blir att skapa, behålla och utveckla långsiktiga kundrelationer i ditt distrikt, där du genom att sätta dig in i våra kunders kärnverksamheter kommer att erbjuda specifika och kundanpassade lösningar. Dina kunder tillhör det övre spannet, från medelstora till Key accounts, de mindre kunderna hanteras primärt av våra innesäljare. Du får ansvar för att självständigt förvalta vår kundbas inom ditt geografiska distrikt, där du gör regelbundna kundbesök. Du planerar, organiserar och dokumenterar ditt arbete med hjälp av vårt CRM-system. Du kommer även att arbeta med vår Webbaserade offert system och affärssystem SAP. Då vi erbjuder allt från enkla till komplexa lösningar för kunden kommer du att få utföra utredningsarbeten för att finna rätt kundanpassade lösning. Hos oss blir du en del av ett team med gott kamratskap, högt ställda mål och framgångsrikt säljarbete.

Vi erbjuder
  • Ett spännande säljarbete i ett välkänt företag med en marknadsledande position och gott renommé.
  • Du får chansen att arbeta i ett företag i positiv utveckling som präglas av en stark teamanda och kamratskap.
  • Ett stort eget kundansvar med kontinuerlig coaching från närmsta chef och kreativa och engagerade medarbetare där ni tillsammans har som mål att öka företagets marknadsandelar och närvaro på ert geografiska område.
  • Marknadsmässig lön i form av en fast del och en resultatbaserad bonus, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att sköta ditt jobb.
  • Gedigen inskolning, utbildning samt möjlighet till personlig utveckling.
Din profil
  • Du har gediget tekniskt kunnande och intresse samt erfarenhet av försäljning, det är meriterande om du har kännedom av vår bransch.
  • Du är självgående, har gott om driv och energi och van att hantera hela säljprocessen.
  • Ditt affärsmannaskap är mycket välutvecklat och du inger förtroende vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift, har B-körkort och har god IT-vana.
  • Du är bosatt i Stockholm med omnejd och du utgår från hemmakontor.
Ansökan & Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070-657 80 74. Marie är julledig och tillbaka den 7 januari.

Välkommen med din ansökan!

Atlas Copco Compressor Technique AB ansvarar för försäljning och service av stationära kompressorer och tryckluftslösningar till kunder på den svenska marknaden. Våra kunder finns bl.a. inom pappers- och massa industri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning som ger högre lönsamhet och mindre miljöpåverkan.
Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Läs mer på www.atlascopco.se

Sökord: Account manager, Säljare, Försäljare, Utesäljare, Fältsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!