Sales Engineer

Sales Engineer

Vill du vara med att driva och utveckla den tekniska försäljningen i ditt distrikt? Trivs du med att arbeta med kunden i fokus? Då kan du vara den vi söker för rollen som Försäljningsingenjör i Stockholm med omnejd. I den här rollen kommer du att ansvara för marknadsföring och försäljning av vårt sortiment av tryckluft och gas mot både befintliga och nya kunder. Försäljningen sker självständigt med support av produktspecialister och din uppgift är att ansvara för det slutliga affärsresultatet i form av omsättning och lönsamhet. Du kommer att utgå hemifrån i denna tjänst och reser inom ditt distrikt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och kompetens, samt en viss erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin. Du befinner dig i Stockholm med omnejd och innehar B-körkort. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du en egen inre drivkraft och ett kundorienterat affärssinne. Du är strukturerad i dina arbetsmetoder och har goda IT-kunskaper. Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar ett förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du har lätt för att kommunicera och att hålla presentationer.

Är vi en bra match?

Atlas Copco är ett svenskt bolag med 39 000 medarbetare runt om i hela världen. Vi har en familjär atmosfär med en kultur som kännetecknas av respekt och integritet. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom bland annat mångfald, säkerhet och arbetsmiljö. För oss är det också viktigt med balansen mellan arbete och fritid, vilket uppnås genom att vi ha en kultur av frihet under ansvar. Atlas Copco är ett stort och stabilt företag och hos oss får du möjlighet att jobba med världsledande produkter och tjänster i framkant. Du har stora möjligheter att utvecklas hos oss och att få påverka och göra skillnad. Atlas Copco Compressor AB är det svenska försäljningsbolaget för trycklufts-och gaslösningar till kunder inom bl.a. pappers- och massindustri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård.

Låter det här som en intressant möjlighet? Tveka då inte att skicka in din ansökan innan sista ansökningsdag 2022-05-22. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Köhler, johan.kohler@atlascopco.com / 0706078665.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Köhler
Telefon 0706078665
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.atlascopco.com/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Passionate people create exceptional things

Did you know that the solutions we develop are a key part of most industries? Electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more. We´re everywhere!
Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations. With our inclusive and caring environment, you get the support and inspiration you need to grow. Here, your ideas are embraced, and you never stop learning.

Interested in being part of our team? Join us on our journey for a better tomorrow.