Atlas Copco söker en internkommunikatör

Om jobbet

Till Atlas Copco söker vi nu en driven internkommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start och sex månader framåt. Uppdraget är placerat på kontoret i Sickla.

Om jobbet
Atlas Copco utvecklas ständigt och behöver nu förstärka sitt kommunikationsteam med en internkommunikatör. I rollen som internkommunikatör kommer du att arbeta i olika projekt, fast med fokus på den nya GDPR lagen. Du kommer att arbeta med målgruppsanalyser och kommunikationsplaner. Du rapporterar till kommunikationschefen som du även kommer att arbeta nära. Arbetet kommer att innebära att, tillsammans med projektgruppen, identifiera interna kommunikationsbehov och metoder. Exempel på arbetsuppgifter är att:
  • Analysera och definiera målgrupper
  • Skapa kommunikationsplaner utifrån målgruppsanalyser
  • Sammanställa och skriva internkommunikation
  • Närvara på projektmöten och workshops
  • Stötta diverse kommunikationsaktiviteter

Din profil

Du har en utbildning inom media- eller kommunikation och gärna arbetslivserfarenhet av internkommunikation. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en god skribent som är duktig på att skriva målgruppsanpassad information. Vidare är du flytande i tal och skrift i både engelska och svenska. Det är meriterande om du har ett intresse för IT. Som person är du prestigelös och kompetent inom området. Du är trygg i rollen som internkommunikatör och har en social förmåga. Vidare är du lyhörd, innovativ och trivs i internationella miljöer.

Om Atlas Copco
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrustning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2016 hade Atlas Copco en omsättning på 101 miljarder kronor och cirka 45 000 anställda. Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 okt

Om företaget