Ledande Arbetsledare VVS

Ledande Arbetsledare VVS

För kunds räkning söker vi nu en Certifierad VVS-montör med ledande erfarenhet. Du kommer ha det övergripande ansvaret för allt VVS-arbete inom företaget.

Tjänsten
Som ledande VVS-montör och arbetsledare är du länken mellan projektledaren och arbetslaget ute på byggena. Dina arbetsuppgifter består framförallt av att driva VVS-underentreprenader som ledande arbetsledare. Du förstår diverse kostnader, ansvarar för inköp av material och kan tidsplanera för respektive projekt ute på byggena samt för stambyten för Bostadsrättsföreningar. Du har inga problem med att själv hoppa in som montör när det behövs.

Du kommer ha både arbetschef och inköpschef som bollplank i arbetet.

Krav
  • Du har behörighet & branschcertifikat inom VVS
  • Du kan föra dokumentation och ta ansvar för besiktningar där du även är närvarande.
Vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund.

Lön
40 000 SEK per månad

Tjänstebil

Start inom 2-3månader
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder heltäckande byggtjänster inom entreprenad. Några exempel är Gårdsrenovering, stambyte, råvindskonvertering och badrumsrenovering. I grund och botten handlar deras tjänster inom entreprenad om en enda sak - att förverkliga goda idéer. Företaget har kontor i centrala Stockholm där du kommer att sitta med väldigt kompetenta kollegor inom branschen.

Utmärkande för Företagets byggarbetsplatser är fokus på säkerhet, miljö, struktur och kvalité. Vikten av allt från bränslesnåla transportmedel till rätt sortering av avfall. Produkterna och material skall ha minsta möjliga miljöpåverkan och så mycket som möjligt skall vara återanvändbart eller naturligt nedbrytbart.