Filialchef till Stockholm

Filialchef till Stockholm

Assemblin behöver en ny filialchef som kan stå upp när det blåser
Assemblin Ventilation växer rejält och vi söker efter någon som vill leda vår filial i Stockholm. På Assemblin anser vi att det är insidan som räknas, håller du med? Som ett av Sveriges ledande installationsföretag blickar vi framåt och går i medvind.

I rollen som filialchef arbetar du med hela affärsprocessen, du kommer vara involverad i marknadsbearbetning, produktion och ansvarar för filialens resultat. Du är en stabil och inspirerande ledare som utvecklar våra medarbetare men också driver effektivisering och arbetssätt framåt. Du kombinerar långsiktigt arbete med operativt engagemang. Som filialchef organiserar och utvecklar du verksamheten mot våra mål och du kommer vara en viktig spelare som ser till att filialen är välmående och framgångsrik.

Placering är på vårt kontor i Stockholm, resor förekommer i tjänsten.
Som filialchef rapporterar du till regionchef.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vad vi tror att vi letar efter
Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden och flerårig erfarenhet av branschen. Du har haft ledande befattningar med både personal-, budget- och resultatansvar. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från försäljning, förhandling och upphandling. Du kanske har erfarenhet av att jobba som projekt- eller entreprenadchef och vill ta steget vidare. I den här processen väger både ditt tekniska kunnande liksom din ledarskapsförmåga tungt. Andra förmågor vi tror att du harär tydlighet och affärsmässighet vilket visar sig i att du är en beslutsam person med gott omdöme.

Vår framgång är bara luft
Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.
Dessutom tycker vi det är viktigt att ha kul både i och på jobbet. Hos oss på
Assemblin är varje uppdrag unikt och vi är mycket stolta över det vi gör. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning.

Har du modet?
Vi är mer än redo att välkomna en ny lagspelare till oss och hoppas att du är redo för att bil en del av Assemblin Ventilation. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta regionchef Joakim Wall, 010-452 7322, joakim.wall@assemblin.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Hemsida https://www.assemblin.com/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)